2018-12-07 17:45:29
Φωτογραφία για Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χείμαρρος κατά του Χρήστου Βασιλόπουλου!
Για το «κεφάλαιο» Χρήστος Βασιλόπουλος και τους επικούς τσακωμούς τους στο Nomads μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του reality περιπέτειας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό του «Πρωινού» και αποκάλυψε το τι συμβαίνει ανάμεσα στους παίκτες όταν σβήνουν οι κάμερες.

«Λόγω της πίεσης και ότι περνάνε οι μέρες, δεν μπορούν να κρατηθούν ακόμα και μπροστά στις κάμερες. Γιατί πίσω από τις κάμερες επικρατεί μπάχαλο! Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε μπάχαλο εκεί. Και ήταν ένας λόγος που πέρα από το ότι μου έλειπε ο Δημήτρης και είχα αυτό το συναισθηματικό κενό, ήταν ένας λόγος που με ώθησε στο να φύγω. Τι να κάνω; Να κάτσω να εμπλακώ σε αυτή τη “σφαγή” για 150.000 ευρώ; Που όπως λέει και ο Βασιλόπουλος, δεν τα έχει ανάγκη. Αλλά όταν βγήκε για Μονομάχος έκανε σαν τρελός! Όλη την ώρα λέει δεν τα έχει ανάγκη τα χρήματα και να μην τα έχεις ανάγκη δεν το λες φίλε μου. Τότε παραιτήσουν και φύγε!».


Σε άλλο σημείο μάλιστα αναφέρθηκε στην προσβλητική συμπεριφορά του Χρήστου Βασιλόπουλου όταν off camera έλεγε στους συμπαίκτες του πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Nomads.

Τέλος, υποστήριξε πως τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός έχει αρχίσει και «ξεφεύγει», γιατί «τόσο καιρό μιλάει με διπλωματία, έχει πολύ ωραίο λέγειν, αλλά όταν γυρνάγαμε πίσω έβριζε τους αντιπάλους! Έλεγε ότι “κλέβουν” στα αγωνίσματα, ότι κερδίζουν με “τσατσιές” και ότι φτιάχνουν τα αγωνίσματα πάνω τους. Πράγματα που δεν ισχύουν!».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ