2018-12-09 11:43:22
Φωτογραφία για Κρήτη: Στα «χαρακώματα» πριν το «έμφραγμα» στα νοσοκομεία
Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα απο το ρεπορτάζ του ekriti.gr και του Ράδιο Κρήτη για την κατάσταση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και του νησιού γενικότερα και - παρά την απάντηση του διοικητή των ΠΑΓΝΗ- Βενιζελείου - οι εργαζόμενοι «βράζουν» και ετοιμάζονται για να μπουν ξανά στα «χαρακώματα».

http://www.ekriti.gr/

Έτσι στο Ηράκλειο η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ καλεί σε σύσκεψη τα ΔΣ των σωματείων των δημόσιων και προνοιακών Μονάδων. Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 6 μμ, στα γραφεία του συλλόγου στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί θα τεθούν επί τάπητος οι προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις των εργαζομένων με στόχο τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους

Μια εβδομάδα αργότερα καλούνται όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργαζομένων των Νοσοκομείων Κρήτης στις 12:00 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με θέμα τα προβλήματα των νοσοκομείων και το σχεδιασμό δράσης του επόμενου διαστήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από το ekriti.gr επισημάνθηκε πως οι λίστες στα χειρουργεία μεγαλώνουν φτάνοντας τους 6000 ανθρώπους που είναι στην αναμονή σε όλη την Κρήτη. Μόνο στο ΠΑΓΝΗ η λίστα περιλαμβάνει 2500 άτομα. Την ίσια στιγμή ο Γολγοθάς για το κλείσιμο ενός ραντεβού συνεχίζεται...
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ