2018-12-13 20:25:56
Φωτογραφία για Οι προγραμματιστές της Prisma δημιούργησαν μια εφαρμογή την Lensa που βελτιώνει την εικόνα σας.
Μια νέα εφαρμογή η Lensa εμφανίστηκε στο App Store, οι δημιουργοί των οποίων είναι οι προγραμματιστές του επεξεργαστή φωτογραφιών Prisma. Νέα εφέ, εξαλείφει τις ελλείψεις και διορθώνει την εμφάνιση των χρηστών. 

Η βάση της νέας εφαρμογής είναι η αρχή της μηχανικής μάθησης. Με τη βοήθειά της, οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργάζονται ανεξάρτητα τις εικόνες τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα εξωτερικά δεδομένα τους. Έτσι, στην Lensa θα είναι δυνατό να επεξεργαστείτε τον τόνο του δέρματος, να αφαιρέσετε τα ελαττώματα, να κάνετε το χρώμα των ματιών πιο κορεσμένο και ακόμη και να αλλάξετε το σχήμα του προσώπου.

Η εφαρμογή μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν από το App Store εδώ. Σε αυτή τη μορφή, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν μόνο μερικώς την εικόνα τους οπως: να αλλάξουν τις προοπτικές και να επεξεργαστούν την αντίθεση των φρυδιών και των ματιών, καθώς και να επιλέξουν τον βαθμό θολώματος φόντου για να δημιουργήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα πορτρέτου. Στην πληρωμένη έκδοση, είναι διαθέσιμη με κόστος συνδρομής 5,49 ευρο το μήνα, υπάρχει μια λειτουργία χωριστής επεξεργασίας του φόντου και του προσκηνίου της φωτογραφίας. Το σετ εργαλείων θα επεκταθεί στις μελλοντικές ενημερώσεις του προγράμματος.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ομάδας ανάπτυξης, τους χρειάστηκε περισσότερο από μισό χρόνο για να δημιουργήσουν τη Lensa και οι εργασίες για την εφαρμογή ξεκίνησαν τον Μάιο του 2018.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ