2018-12-18 14:08:57
Φωτογραφία για ‘’Απάντηση στους «δικαιωμένους» συνδικαλιστές της λεζάντας!’’
Του Γιαννούλη Δημητρίου - πρώην Γ.Γ. ΠΟΕΥΠΣ

 

«Η μετριότητα αρνείται πάντα να αποδεχθεί οτιδήποτε. Μόνο επικρίνει!»

Γνωμικό Γάλλου φιλοσόφου, που απηχεί απόλυτα την εικόνα κάποιων  νεόκοπων συνδικαλιστών, που ενώ δεν προφταίνουν να φωτογραφίζονται σε κάθε συνδικαλιστικό τους βήμα, συμπληρώνοντας λεζάντες, ασκούν και εκ των υστέρων την ανούσια κριτική τους για ευνόητους λόγους!

Εγκαλούμαστε σήμερα από τον κάποιον Ιωαννίδη, ο οποίος ηθικολογώντας μας καλεί να καταθέσουμε λέει και τα ποσά που λάβαμε σε Ιδρύματα και Συλλόγους!!!

Μόνο που ως χθεσινός δεν του είπε κάποιος, ότι πέρα από αναμνηστικές φωτογραφίες, οι συνδικαλιστικοί αγώνες έχουν και θα έχουν πάντα την συνέχειά τους, όταν διακρίνονται από υπευθυνότητα και ομόνοια μεταξύ αυτών που έχουν επωμιστεί το βαρύ φορτίο της διεκδίκησης των δικαίων μας. Αυτό σημαίνει ότι κανένας αγώνας και καμία μάχη δεν πήγε ποτέ χαμένη!


Προφανώς και δεν γνωρίζει ότι οι κινήσεις του προεδρείου της Ομοσπονδίας την εποχή εκείνη, ήταν απόλυτα συνυφασμένες και  συντονισμένες με αυτές των άλλων Ομοσπονδιών των Σ.Α. (ΠΟΑΣΥ,ΠΟΑΞΙΑ) όπως βεβαίως και της ΕΑΠΣ. Κινήσεις προσεκτικές, με έντονο προσκήνιο και παρασκήνιο, καθώς δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αστοχίας στο όνομα των εντυπωσιασμών. Περιττό βεβαίως να αναφέρω, αφού αυτό είναι γνωστό σε όλους, ότι και μετά την έκδοση των Αποφάσεων του ΣτΕ, οι αγώνες που δόθηκαν ήταν εξίσου δύσκολοι έως την τελική πρόσφατη κατάληξη.

Δύο σημεία λοιπόν τα σημεία,  που οφείλει να κατανοήσει ο εν λόγω συνάδελφος και οι συν αυτώ ασκούντες την εύκολη και εκ των υστέρων κριτική του πληκτρολογίου:

Θα μπορούσε κάποιος να μέμφεται την στάση της Ομοσπονδίας μας τότε, εάν το πυροσβεστικό προσωπικό έμενε εκτός της λήψης των αναδρομικών από τις αποφάσεις του ΣτΕ, γεγονός που ατυχώς για κάποιους δεν συνέβη.

Το δεύτερο σημείο είναι ότι η ιστορία έκρινε και θα μας κρίνει όλους μέσα από τις παραταξιακές αλλά και τις προσωπικές μας διαδρομές. Κατατάσσει όλους ανεξαιρέτως στην θέση που αρμόζει αναλογικά.

Κάποιοι δικαιωματικά δεν μπορούν να ξεφύγουν από την μετριότητα.

Εκεί βρέθηκαν από την αρχή και εκεί θα παραμείνουν!!!

  
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ