2018-12-28 21:01:37
Φωτογραφία για Τι μπορεί να μαρτυρήσει ένα διαμέρισμα για τον ιδιοκτήτη του;
Το διαμέρισμα ενός ανθρώπου, η διακόσμηση, τα έπιπλα, η τουαλέτα, μπορούν να σου αποκαλύψουν πράγματα για τον ιδιοκτήτη του.

Έτσι κι εσύ μπορείς να καταλάβεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της σχέσης σου. Ελπίζουμε πάντως να μην τα βλέπεις να σου μιλάνε.

Αν έχει διαφημιστικές κούπες

Μάλλον είναι λίγο τσίπης. Ωστόσο, παίζει ρόλο και η ηλικία, δηλαδή αν είναι κάτω από τριάντα, δεν λέει και πολλά για το χαρακτήρα του το γεγονός ότι έχει στο ντουλάπι διαφημιστικές κούπες. Αν είναι πάνω από τριάντα, σημαίνει δύο πράγματα: είτε δεν έχει καταφέρει να συγκατοικήσει ποτέ με κάποια που βλέπει σοβαρά, είτε είναι λίγο τσίπης.

Δες πώς έχει στοιχισμένα τα σαμπουάν

Αρχικά, έχει σαμπουάν; Κάποιοι άνδρες καλύπτονται με ένα σαπούνι για να το βάλουν στα μαλλιά, στο σώμα, στα ρούχα και με το ίδιο θα καθαρίσουν το μπάνιο. Αν είναι φυσιολογικός άνθρωπος και έχει το αφρόλουτρο του, το σαμπουάν του και τον αφρό ξυρίσματός του, δες πώς τα έχει στοιχισμένα. Είναι παρατεταγμένα στη σειρά με τα λογότυπα των προϊόντων ευθυγραμμισμένα παράλληλα με την επιφάνεια; Τότε είναι λίγο ψυχάκι.


Τι έχει στο ψυγείο του;

Αν έχει μόνο μπύρες και αυτό το μπουκάλι με το τσίπουρο διετίας, μάλλον είναι ένας σχετικά πολυάσχολος τύπος (ή παρτάλι) που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η διατροφή του. Αν έχει φαγητό, προσοχή, υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι να φτιάχνει το φαγητό μόνος του, οπότε παντρέψου τον και η άλλη είναι να του έχει δώσει τα τάπερ η μάνα του. Πώς θα καταλάβεις σε ποια υποκατηγορία ανήκει: Αν ανήκει στην πρώτη κατηγορία, θα δεις στο ψυγείο κι άλλα φαγητά όπως αβγά, τυρί, κάποια λαχανικά. Αν ανήκει στη δεύτερη, θα δεις ληγμένη κέτσαπ και μπύρες.

Τασάκια

Σε περιμένει σπίτι του, άρα υποτίθεται ότι έχει συμμαζέψει. Κοίτα λοιπόν τα τασάκια του. Αν ενδιαφέρεται για το τι θα πεις, θα έχει καθαρίσει καλά τα τασάκια, δεν θα τα έχει αδειάσει απλώς.

Έχει πολλές κονσόλες

Εξαιρετικά θετικό σημάδι. Για το μόνο που μπορεί να ανησυχείς για έναν τέτοιο τύπο είναι να βαριέται να βγει επειδή προτιμάει να παίξει βιντεοπαιχνίδια. Κατά τ’ άλλα, για να έχει κονσόλες, κατά πάσα πιθανότητα είναι σπιτόγατος, του αρέσουν οι προκλήσεις και μάλλον δεν βλέπει Μουντιάλ -αν έπαιζε Pro, θα είχε μόνο ένα Playstation.

Από κατοικίδιο πώς πάμε;

Ένας τύπος που έχει υιοθετήσει κατοικίδιο, σίγουρα παίρνει μπόνους. Σημαίνει ότι είναι έτοιμος για δεσμεύσεις και ότι ίσως να μην είναι ψυχοπαθής. Γενικά τους ανθρώπους που σιχαίνονται τα ζώα να τους φοβάσαι λίγο.

Έχει βιβλιοθήκη η οποία περιέχει… βιβλία

Μπράβο σου λοιπόν, βρήκες κάποιον καλλιεργημένο. Μπορεί στη βιβλιοθήκη του να έχει βιβλία του Κοέλιο ή της Ρόντα Μπερν, αλλά δεν πειράζει. Το γεγονός ότι έχει βιβλία σημαίνει ότι είναι περίεργος (με την καλή έννοια) και θέλει να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Να ανησυχείς αν δεις εγκυκλοπαίδεια, παιδικά βιβλία και βιβλία δώρα από εφημερίδες. Και αν έχει κλείσει τα τριάντα, κοίτα για βιβλία σχολής. Όχι μόνο δεν τα διαβάζει, τα έχει βάλει και για ντεκόρ.

Δες το κρεβάτι

Ένας ενήλικας που σέβεται τον εαυτό του, το πρώτο πράγμα που θα αγοράσει για το σπίτι είναι ένα διπλό κρεβάτι, εκτός κι αν δεν έχει ψυγείο. Επιπλέον, δείχνει και άνθρωπο που συμβιβάζεται. Ποιος θέλει να κοιμάται σε μονό κρεβάτι;

Δημόσια αγαθά

Υπάρχουν άνδρες που θεωρούν ότι είναι «μαγκιά» να κλέψουν ένα χερούλι λεωφορείου, μία μικρή πινακίδα ή εν πάση περιπτώσει κάποιο δημόσιο αγαθό. Συνήθως προτιμούν κάποιο αξεσουάρ του ηλεκτρικού ο οποίος δεν έχει κάμερες. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να τρέξεις μακριά, είναι ανώριμος αν νομίζει ότι θα σε εντυπωσιάσει με κάτι που έκλεψε.

Δες τα περιοδικά που έχει στο μπάνιο

Αστερίξ και Οβελίξ, ευπρόσδεκτα. Κόμιξ, ευπρόσδεκτο. Λούκι Λουκ, ευπρόσδεκτο. Καζαμίας, ευπρόσδεκτο. Ετικέτες σαμπουάν ευπρόσδεκτο. Μακελιό ή Ελεύθερη Ώρα για χαλάρωση, όχι και τόσο ευπρόσδεκτο.

«Το τεστ»

Θα σου προτείνουμε το εξής τεστ: Πήγαινε στο σημείο που έχει μαζεμένα τα βιβλία του, τους δίσκους του και ό,τι τέλος πάντων αφορά τα ενδιαφέροντά του και κάνε ότι κοιτάς με ενδιαφέρον. Δοκίμασε να βγάλεις κάτι από τη θέση του. Αν πανικοβληθεί και αντιδράσει κάπως υπερβολικά, έχει θέμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε εμμονή με τα πράγματά μας, αλλά σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε πολύ καιρό, του ζητάμε ευγενικά να προσέχει.

Πηγή: in2life.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ