2019-01-09 18:42:51
Φωτογραφία για Η Apple μειώνει το την παραγωγή του iPhone XS, XS Max και XR  κατά 10%
Μετά την αναθεώρηση των προβλέψεων του κέρδους της Apple για το πρώτο τρίμηνο του 2019, η εταιρεία μείωσε και πάλι την παραγωγή iPhone της. Αυτό αναφέρεται από τον Nikkei, αναφερόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας.  

Σύμφωνα με τον Nikkei, η παραγωγή από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2019 θα μειωθεί κατά 10%. Η Apple έχει ήδη ειδοποιήσει τους προμηθευτές για τις παραγγελίες για το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR.

Η εταιρεία έπρεπε να κυκλοφορήσει 47-48 εκατομμύρια iPhone την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, αλλά τώρα έχει γίνει γνωστό ότι ο αριθμός θα μειωθεί σε 40 εκατομμύρια μονάδες. Οι αναλυτές της Nikkei είναι σίγουροι ότι αυτή η μείωση των παραγγελιών οφείλεται στην αδύναμη ζήτηση για το iPhone στην Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη έκθεση, η οποία αναφέρει ότι η Apple θα μειώσει την παραγωγή iPhone κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Τον περασμένο μήνα, οι αναλυτές προέβλεπαν επίσης ότι η Apple θα έκοβε σχεδόν το μισό της παραγωγής του iPhone XS Max.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC παραδέχθηκε ότι η Apple είχε υποστεί εμπορικό πόλεμο με την Κίνα. Είπε επίσης ότι ήταν ακόμη αισιόδοξος για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ