2019-01-10 18:36:07
Φωτογραφία για Η Ένωση Εν Ενεργεία Στρατιωτικών Σερρών σε Δράσεις Αλληλεγγύης και Αγάπης
 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, εν όψει εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους, προέβη επιτυχώς στις παρακάτω κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς:

v   Επίσκεψη στην «ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕΙO ΣΤΕΓΗ» την 30 Δεκεμβρίου 2018, όσων μελών του Σωματείου και των οικογενειών τους αισθάνθηκαν την ανάγκη επαφής με ευαίσθητες ομάδες, όπως οι υπέργηροι, ψάλλοντας τα κάλαντα και δίνοντας χαρά τις άγιες ημέρες στους υπερήλικες.

v   Ενίσχυση, με βασικά είδη διατροφής, του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης καταθέτοντας εμπράκτως τα μέλη του Σωματείου την αμέριστη συμπαράσταση σε όσους ευρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

       Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. ευχαριστεί όσους συνεισέφεραν με αγάπη τον προσωπικό τους χρόνο αλλά και το υστέρημά τους και την στήριξη των ανωτέρω ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

                 Επιπρόσθετα ευχαριστεί τη Διεύθυνση της «ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΕΓΗΣ» για τη δυνατότητα επίσκεψης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ. καθώς και το σύνολο του προσωπικού της για την άρτια φιλοξενία τους.


                 Περαιτέρω, το Σωματείο μας ευχαριστεί εγκαρδίως το κατάστημα «ΕΥΑ ΜΑΡΙ» για την ευγενική, ανθρώπινη και αλληλέγγυα προσφορά του να παράσχει βασιλόπιτες και πληθώρα γλυκισμάτων, ώστε αυτά να δοθούν με αγάπη στους υπερήλικες.

       Τέλος ευχαριστεί το Διευθυντή του Στρατιωτικού Πρατηρίου Σερρών για την ευαισθητοποίησή του και διάθεση χώρου συλλογής τροφίμων επ’ ωφελεία του Σωματείου.

                   Ευχόμαστε οι συγκεκριμένες δράσεις προσφοράς να αποτελέσουν δείγμα παραδείγματος στα μέλη μας αλλά και στην τοπική κοινωνία, για επέκταση συναφών πρακτικών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πρωτοβουλία επεκτεινόμενη ιδιαίτερα σε ομάδες που χρήζουν στήριξης.

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Μακράκης

Παναγιώτης Σαρακατσάνης

6947293370
6977566243
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ