2019-01-10 18:36:32
Φωτογραφία για Το Verge: Το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο στον κόσμο είναι γοητευτικά τρομερό
Στο CES 2019, η Royole παρουσίασε το πτυσσόμενο smartphone της το FlexPai. Αυτό συμβαίνει όταν ο κατασκευαστής θέλει να επιδείξει πρώτος τη νέα τεχνολογία. Η σελίδα του Verge εξοικειώθηκε με την νέα καινοτομία και έδωσε την ετυμηγορία της. 

Σε διευρυμένη μορφή, η οθόνη diagonal FlexPai είναι 7,8 ίντσες.Η ανάλυση της οθόνης φτάνει στα 1920 × 1440 pixels, πυκνότητα εικονοστοιχείων στα 308 PPI. Όταν το FlexPai διπλώνεται στο μισό, η ανάλυση της οθόνης μειώνεται κατά το ήμισυ.

Η χαμηλή ανάλυση δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τελικά, τα 308 PPI είναι αρκετά για να φανούν σαφές τα στοιχεία στην οθόνη. Το κύριο μειονέκτημα της οθόνης είναι η ποιότητά της. Ο δημοσιογράφος The Verge, Vlad Savov, παρατήρησε μια χρωματική γραμμή, σκοτεινές περιοχές στη μέση της οθόνης και μια υπέρμετρη εικόνα που ήταν χαρακτηριστική των οθονών AMOLED της Samsung της πρώτης και της δεύτερης γενιάς.


Το τηλέφωνο είναι πολύ σκληρό. Για να λυγίσετε και να ξεδιπλώσετε την οθόνη, πρέπει να ασκήσετε δύναμη. Αυτό γίνεται με σκοπό, ώστε το τηλέφωνο να μην είναι πολύ εύθραυστο και οι χρήστες να μην φοβούνται να το σπάσουν στα δυο.

Προφανώς, η εταιρεία ήθελε να απελευθερώσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο πριν από την Samsung. Η Royole ήταν τόσο έντονη στο υλικό που ξέχασε τελείως το λογισμικό.

Όταν το smartphone βρίσκεται σε κατάσταση αναδίπλωσης, μετατρέπεται σε δύο τηλέφωνα, ένα μέρος από τα οποία χαρακτηρίζεται ως το κύριο. Τα περιεχόμενα του κύριου τηλεφώνου επεκτείνονται σε πλήρη οθόνη όταν η συσκευή βρίσκεται σε διευρυμένη μορφή.

Το FlexPai εκτελεί το λειτουργικό σύστημα Water OS με βάση το Android. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα χαρακτηριστικό που ανιχνεύει αυτόματα το περιεχόμενο και το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, λειτουργεί με διακοπτόμενο τρόπο. Κάθε φορά που το τηλέφωνο ανοίγει και κλείνει, το σύστημα έχει μια καθυστέρηση. Αυτό προκαλεί αλληλεπικάλυψη μεταξύ των εφαρμογών.

Η Royole ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια ευέλικτη οθόνη. Σε αντίθεση με τη Samsung, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο ένα αναδιπλούμενο smartphone , η Royole πωλεί ήδη τη συσκευή της στην Κίνα για 1320 δολάρια.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ