2019-01-20 22:25:55
Φωτογραφία για Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη του omnium ο Χρήστος Βολικάκης
Εντυπωσιάζει ο Έλληνας πρωταθλητής Ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης σε κάθε εμφάνισή του στο εξωτερικό

Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας (Ολυμπιακό αγώνισμα Ποδηλασίας) του omnium βρίσκεται ο Έλληνας πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης, που στοχεύει να στεφθεί ο νέος Κυπελλούχος Κόσμου για το 2018 – 2019. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα συμμετέχουν οι αθλητές σε δρόμο ταχύτητας χρονομέτρου των 250 μέτρων, έναν αγώνα πόντων 40 χιλιομέτρων , 4 χιλιόμετρα τύπου pursuit, σε αγώνα τύπου Scratch, σε δρόμο χρονομέτρου του ενός χιλιομέτρου. Συνδυάζει, δηλαδή, διαφορετικές αγωνιστικές κατηγορίες κυρίως της ποδηλασίας στην πίστα.

Ο Χρήστος Βολικάκης εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση, που πραγματοποιεί εντός του 2019 και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του κόσμου. Μάλιστα, στους αγώνες της Νέας Ζηλανδίας, όπου πήρε το χρυσό στο scratch ( αγώνας μαζικής εκκίνησης των 10 χιλιομέτρων) κι «άγγιξε» το μετάλλιο στο omnium. Το αποτέλεσμα είναι να καταταγεί 4ος στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, αλλά αυτή τη στιγμή «φιγουράρει» στην κορυφή της κατάταξης των Παγκοσμίων Κυπέλλων.


Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο omnium βρίσκεται ο Έλληνας ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης

«Με την πρώτη θέση στο αγώνισμα του scratch με την 4η θέση στο αγώνισμα του omnium , μια ανάσα από το μετάλλιο, αλλά και με την πρώτη θέση στη γενική των Παγκόσμιων Κυπέλλων στο αγώνισμα του omnium, ολοκληρώθηκε στην όμορφη Νέα Ζηλανδία το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Αύριο (Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα αναχωρήσουμε για το 6ο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Χονγκ Κονγκ και πλέον ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρω να είμαι ο νέος Κυπελλούχος Κόσμου για το 2018 – 2019», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας.

«Παίρνω τεράστια δύναμη από την υποστήριξη του κόσμου και τα μηνύματα τους. Μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο 2020 πλησιάζουν!», είπε ο Χρήστος Βολικάκης.

©Typologos.com 2019
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ