2019-01-29 11:11:41
Φωτογραφία για Τυπώθηκαν ή όχι τα ημερολόγια της ΕΛΑΣ στην Τουρκία; Όχι λέει η ΕΛΑΣ
Με την ευκαιρία της παρουσίας μας χθες στις εσωτερικές υποθέσεις, διερευνήσαμε και την πληροφορία που ανέφερε και δημοσιοποιήσαμε, για το εάν τυπώθηκαν ή όχι τα

ημερολόγια- φιάσκο της ΕΛΑΣ στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αστυνομικοί της οποίας διερεύνησαν και αυτή την πτυχή μετά το δημοσίευμα του bloko.gr, ενημερωθήκαμε ότι η εκτύπωση έγινε σε τέσσερις διαφορετικές διαδικασίες- τυπογραφεία, τα οποία όλα βρίσκονται και τα τέσσερα εντός των ορίων της πρωτεύουσας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις, η ανάδοχος εταιρεία προσκόμισε τα σχετικά παραστατικά- τιμολόγια, ενώ σε ότι αφορά στον χάρτη, υποστηρίχθηκε ότι τον κατέβασαν από το ίντερνετ, χωρίς να περιέλθει στην αντίληψη τους οι αναγραφές Μακεδονία για πρώην ΦΥΡΟΜ, δεδομένου ότι δεν είχε εγκριθεί τότε η συμφωνία των Πρεσπών και φυσικά το Βόρεια Κύπρος για το ψευδοκράτος.


Οι αιτιάσεις κατά την άποψη μας δεν δικαιολογούν ούτε την εταιρεία, ούτε πολύ περισσότερο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από τα όμματα των οποίων διέλαθε ένα τόσο σοβαρό για την υπόσταση αστυνομίας ολίσθημα παραχάραξης της γεωπολιτικής οντότητας.

Από την άλλη όμως, η πληροφορία περί της έκδοσης στην Τουρκία υπήρξε ομολογουμένως ανυπόστατη, κάτι που πριν από τη δική μας μεταγενέστερη έρευνα, μας είχε γνωστοποιήσει σχετικά με επιστολή η ανάδοχος εταιρεία.   

ΥΓ: Ενημερώνουμε εκ νέου τον κ. ταξίαρχο της ΕΛΑΣ που μας καλεί στο αρχηγείο ως μάρτυρα για την σχετική υπόθεση, πως απλώς ματαιοπονεί.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ