2019-02-01 13:52:36
Φωτογραφία για Επίθεση Καμμένου και στον Πρωθυπουργό!
Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να εκτοξεύει "πυρά" στην κυβέρνηση, ενώ μέσω twitter αναφέρθηκε και στον Πρωθυπουργό. Όπως έγραψε: «Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε, ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη...»

Εν τω μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα θα παραιτηθεί τελικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Όπως είπε του ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής να μείνει για να ψηφίσει και το πρωτόκολλο ένταξης της γείτονας χώρας στο ΝΑΤΟ, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως αυτή η εξέλιξη δίνει πίστωση χρόνου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Μόλις παραιτηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τη θέση του καταλαμβάνει ο Τέρενς Κουίκ, που αποτελεί ξένο σώμα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επομένως θα δρομολογηθούν κοινοβουλευτικές εξελίξεις. 


Σημειώνεται πως με βάση τον Κανονισμό της Βουλής απαιτείται ο ''μαγικός αριθμός'' πέντε για να υφίσταται Κοινοβουλευτική Ομάδα. Και μάλιστα οι πέντε βουλευτές θα πρέπει να έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κόμματος, κάτι που ''δυσκολεύει'' ακόμα περισσότερο το στόχο των μικρών κομμάτων.

Η θέση που διατυπώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πως χρειάζεται να έχουν εκλεγεί πέντε βουλευτές για να υφίσταται Κοινοβουλευτική Ομάδα ανεξαρτήτως της μετέπειτα έκβασης. Δηλαδή εφόσον το Σεπτέμβριο του 2015 εξελέγησαν πέντε βουλευτές δεν μπορεί να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ωστόσο αυτό θα δημιουργούσε νέα δεδομένα και για το ''Ποτάμι'', που μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά δεν έχει Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σε μία τέτοια περίπτωση τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα διατηρήσουν τα κοινοβουλευτικά "προνόμια" που έχουν οι Αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Η συνέχεια του θρίλερ επί της οθόνης «The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ