2019-02-03 18:33:48
Φωτογραφία για Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο ΕΟΦ για προϊόν που διακινείται μέσω διαδικτύου
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοινώνει ότι το προϊόν που διακινείται μέσω διαδικτύου KANKUSTA DUO, δεν έχει αξιολογηθεί από τον Οργανισμό ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Διακινείται χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και προβάλλεται ως συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του σωματικού βάρους.

Στις ιστοσελίδες, μέσω των οποίων προωθείται το ανωτέρω προϊόν, δεν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου κυκλοφορίας του προϊόντος και ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει με κάποιο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.

Ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για ακόμη μία φορά τους καταναλωτές να μην προμηθεύονται προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές του διαδικτύου, καθώς αυτό μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ