2019-02-03 22:24:45
Φωτογραφία για Η υποψηφιότητα για ΣΑ/ΣΕΒΑΣ που συμφωνούν οι πάντες!
Του Ηλία Προύφα

Αντιστράτηγος ε.α Χρήστος Δρίβας, ο πιο κατάλληλος για τη θέση του ΣΑ/ΣΕΒΑΣ. Οι γνώσεις και η εμπειρία του, στα Νατοϊκά - Ευρωπαϊκά ''χακί'' τεκταινόμενα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Τίμησε τη χώρα από πολλές θέσεις στο εξωτερικό. Κουβέιτ, Πρώην Γιουγκοσλαβία, Ευρώπη, Αμερική, πάντα μπροστά με επιτυχίες.

Ήταν ο μοναδικός που τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο Άμυνας, του Γαλλικού ΥΠΑΜ, για την προσφορά του στην επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ως επιτελάρχης του ΕΣΕΕΕ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ως υποστράτηγος, διοίκησε με επιτυχία το Νατοϊκό Στρατηγείο NRDC-GR, στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μεγάλες ασκήσεις, παίρνοντας άριστα στην αξιολόγηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για το στρατηγείο και τη χώρα.

Πριν λίγες ημέρες αποστρατεύθηκε και ως Αντιστράτηγος πλέον ε.α, μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του ΣΑ/ΣΕΒΑΣ.

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με έναν πολύ μεγάλο γνώστη των στρατιωτικών θεμάτων, ο οποίος μας μετέφερε το εξής: ''Σε αυτές τις θέσεις, δεν έχει σημασία το ποιος εκφράζει την επιθυμία να πάει, αλλά πρωτίστως να σε έχουν αποδεχθεί οι ξένοι. Ο Αντιστράτηγος Δρίβας, το έχει καταφέρει. Αξίζει τη θέση και τη δικαιούται''.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ