2019-02-10 12:04:46
Φωτογραφία για Τελικά, ο Καταδρομέας Μανιάτης Στρατηγός, θά αποδεχθεί Την πρόταση για τον Δήμο του Πειραιά, εάν του γίνει;;;;
Πρόταση στον Στρατηγό που αποστρατεύτηκε γιατί υπερασπίστηκε τη Μακεδονία μας

Μετά την απόφαση του Βασίλη Μιχαλολιάκου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είναι περισσότεροι από 10, και ομάδα ενεργών πολιτών ετοιμάζονται να καταθέσουν μία εναλλακτική πρόταση «βόμβα» υποψηφιότητας κόντρα σε αυτή του νυν δημάρχου Γιάννη Μόραλη, που υποστηρίζεται από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με τον τρόπο αυτόν στέλνουν ταυτόχρονα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία ότι η... λύση που βρέθηκε δεν αποτελεί απάντηση στο σύστημα εξουσίας που διοικεί την πόλη και εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Η πρόταση αφορά Στρατηγό «τριών αστέρων» που πρόσφατα αποστρατεύθηκε, και συγκεκριμένα τον Νικόλαο Μανωλάκο. Ο κ. Μανωλάκος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και τυγχάνει της στήριξης διαφορετικών τάσεων εντός της πόλης, αποδεικνύοντας ότι ο Στρατηγός και μέχρι πρότινος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ είναι πρόσωπο αποδεκτό. Αυτοί που ετοιμάζονται να τον προτείνουν ως υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά επισημαίνουν ότι είναι μία ανεξάρτητη, αδέσμευτη και καθαρή λύση.


Στα υπέρ του Νικόλαου Μανωλάκου αναφέρονται η αγάπη του και η προσφορά του στην πατρίδα. Υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις και έφτασε στα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας του Στρατού Ξηράς χωρίς εκπτώσεις στα εθνικά ζητήματα.

Για τις Πρέσπες

Ενδεικτική ήταν η διαφωνία που φέρεται ότι είχε εκφράσει σε στενούς συνεργάτες τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη συμφωνία προδοσίας των Πρεσπών που ψήφισε η κυβέρνηση.

Η θέση του αυτή μάλιστα, όπως γράφτηκε, του στέρησε και την παραμονή στο Στράτευμα ή ακόμη και την προαγωγή του σε Αρχηγό του ΓΕΣ, αφού ήταν ένα από τα ικανότερα και άξια στελέχη.

(ΠΗΓΗ: dimokratianews.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ