2019-02-17 17:09:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Αιρετοί και υποψήφιοι αιρετοί, πήγαν σε εκδήλωση με αλυτρωτικό περιεχόμενο που χαρακτήρισαν τη βουλή προδοτική
Σοβαρότατο θέμα προκύπτει για τη συμμετοχή αιρετών και πολιτευτών της Πάτρας και της Αχαΐας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από Βορειοηπειρώτες στη διάρκεια της οποίας μία εκ των ομιλητών χαρακτήρισε προδοτική την Ελληνική Βουλή ενώ αναφέρθηκε και σε αλυτρωτισμό σε σχέση με την Αλβανία και το Μακεδονικό.

Μπορεί οι προσκεκλημένοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία να αποχώρησαν, ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί πήγαν, καθώς γνώριζαν πολύ καλά ποια ήταν η σύνθεση των προσκεκλημένων και τι πρεσβεύουν ιδεολογικά πολλοί από τους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Να σημειωθεί ότι ανάλογα συνθήματα με περιεχόμενο αλυτρωτικό ακούστηκαν και στη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια. Να σημειωθεί πως  μία εκ των ομιλητριών κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ονειρευτούν «μία ελεύθερη Ελλάδα».

Οι συγκεκριμένες αναφορές στην εκδήλωση έγιναν από την Γεωργία Μπιτάκου η οποία δεν παρέλειψε εκτός από την Βουλή, να χαρακτηρίσει προδοτικό και το πολιτικό σύστημα.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών εκπρόσωπος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων, πρώην βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας

Η εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών πραγματοποιήθηκε στην πλ. Αγίας Σοφίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

πηγή: patrastimes.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ