2019-02-21 22:55:26
Φωτογραφία για Διασκεδαστικές στάσεις στο σεξ που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις!
Μπορεί να αγχώνεστε αν είναι να δοκιμάσετε κάτι νέο στο κρεβάτι, αλλά αυτό μπορεί να σας αποφέρει συναρπαστικά οφέλη στη σχέση σας.

Εκτός από τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες ερωτογενείς ζώνες και νέους δρόμους προς τον οργασμό, «είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξασκηθείτε στο να ζητάτε ή να λέτε στο σύντροφό σας ακριβώς τι θέλετε», λέει η Nicole Tammelleo, ψυχοθεραπεύτρια που ειδικεύεται στη σεξουαλική υγεία.

Δείτε παρακάτω δύο στάσεις που προτείνει η δρ Tammelleo, που δεν είναι και... τρελές, αλλά σίγουρα θα ανανεώσουν στη... δράση στην κρεβατοκάμαρα. «Οι περισσότερες από αυτές είναι παραλλαγές σε πράγματα που έχετε ήδη κάνει» λέει η δρ Tammelleo.

«Swinging bishop»

Είναι μια παραλλαγή μιας κλασικής στάσης στο σεξ. Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι και ο άνδρας την αγκαλιάζει στενά από πίσω, καθώς ξαπλώνει κι εκείνος στο πλευρό του. Τότε η γυναίκα πρέπει να σηκώσει το πόδι της που είναι από πάνω και να το τεντώσει προς τα πίσω, ώστε να φτάσει πάνω στα πόδια του άνδρα. «Αυτό επιτρέπει στον άνδρα να διεισδύσει ακόμη βαθύτερα και επιτρέπει επίσης την καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα της, είτε με δονητή, είτε με δάχτυλα», λέει η δρ. Tammelleo.

«Ο κουτσός πελαργός»

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ο άνδρας είναι μπροστά της, καθισμένος στα γόνατα. «Αντί η γυναίκα να σηκώσει τα δύο πόδια στον αέρα, πρέπει να κρατήσει το ένα απλωμένο και τεντωμένο στο κρεβάτι και να σηκώσει μόνο το άλλο», λέει η δρ Tammelleo.

Το όφελος; Πολλές γυναίκες έχουν πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης όταν κρατούν και τα δύο τους πόδια στον αέρα. Ο «κουτσός πελαργός», όμως, τις κάνει να νιώθουν πιο άνετα. Όσο πιο άνετη είναι η θέση, τόσο περισσότερο μπορείτε να την κρατήσετε κι έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε σε οργασμό.

Πηγές: health.com, iatropedia.gr 
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ