2019-02-27 13:52:44
Φωτογραφία για Άρης Κασιδόπουλος: '' Στην ΠΟΜΕΝΣ όλοι μαζί τραβάμε μπροστά και καθαρίζουμε τη μπουγάδα''
Του Ηλία Προύφα

''Δεν υπάρχει ατομική προσπάθεια, ούτε ''σωτήρες'' που καθαρίζουν τη ''μπουγάδα'' μόνοι τους, αυτά μακριά από την ΠΟΜΕΝΣ. Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), όλοι λειτουργούν ως ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτά τόνισε ο καλός φίλος του kranosgr, Γραμματέας Εθελοντών Μακράς Θητείας της ΠΟΜΕΝΣ, Άρης Κασιδόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο, για το συνέδριο της Ομοσπονδίας στη Λαμία, που συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα μας απέστειλε και την παρακάτω σχετική ανακοίνωση.

Αγαπητοί φίλοι. Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί για μια δημοσίευση στον ιστότοπο kranosgr, επί της οποίας οφείλω να τοποθετηθώ. 

Παρά το ότι τιμώ τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και η εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του είναι τεράστια, οφείλω να διευκρινίσω πως καμία «μπουγάδα» δεν καθαρίστηκε από εμένα. 


Όλοι ως μέλη του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ, όλοι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΠΟΜΕΝΣ και όλες οι πρωτοβάθμιες ενώσεις της, δεν θα είχαμε καμία θεσμική ιδιότητα και καμία νομιμοποίηση, αν δεν βρισκόμασταν υπό την σκεπής αυτής της θεσμικής ομοσπονδίας.

 Η ΠΟΜΕΝΣ ήταν, είναι και θα είναι δυνατή και ανεξάρτητη, επιτυγχάνοντας πάντα τους στόχους της συλλογικά,προς όφελος των συναδέλφων στρατιωτικών.

Δεκτή και σεβαστή η διευκρίνηση από ένα φίλο, αδελφό Ανακοίνωση ΠΟΜΕΝΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), ανακοινώνει την διεξαγωγή των εργασιών του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αντιπροσώπων, που θα λάβει χώρα στην Λαμία, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Στ.Ε), κατά την 2α και 3η Μαρτίου 2019.

          Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη και καθοριστική τους βοήθεια στην διοργάνωση του συνεδρίου μας, στους κ.κ. Κώστα Μπακογιάννη -Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και Ευθύμιο Καραΐσκο - Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος και Πρόεδρο Ο.Π.Α.Στ.Ε.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ