2019-03-05 09:58:22
Φωτογραφία για Κυρ. Μητσοτάκης για εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου: Αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κατά τα οποία τις 9 από τις 15 έδρες του ΔΣ εξασφάλισε η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας σημαντική την εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου καθώς, όπως τόνισε, με αυτήν αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Liberal.gr

«Η εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου με 62% στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική. Όχι μόνον γιατί σε μια ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Kyriakos Mitsotakis

✔@kmitsotakis

Η εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου με 62% στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική. Όχι μόνον γιατί σε μια ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας.


Σημειώνεται, ότι τη γαλάζια αυτοδυναμία αποτύπωσαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, καθώς τις 9 από τις 15 έδρες του ΔΣ του ΠΙΣ εξασφάλισε η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ.

Δύο έδρες έλαβε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αγωνιστικό Μέτωπο», η οποία στο περασμένο ΔΣ του ΠΙΣ κατείχε 3 έδρες. Την άλλη έδρα την έλαβε ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος κατήλθε χωρίς την κομματική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την οποία βρισκόταν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ