2019-03-05 10:00:12
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ δεν ενισχύθηκε ποιοτικά
Όχι ένας, ούτε δύο αλλά δέκα παίκτες αποχώρησαν πέρυσι από το δυναμικό της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα οι, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Βράνιες, Μασούντ, Κονέ, Αραούχο, Ανέστης, Τζανετόπουλος και Αϊντάρεβιτς αποτέλεσαν παρελθόν από την ομάδα. Φυσικά σε αυτούς δεν μπορεί να συμπεριληφθούν οι Ντούνης, Μεληκιώτης, Πάντος και Βίτορ, οι οποίοι ανήκαν στην Ένωση αλλά δεν ήταν βασικά «γρανάζια» της ομάδας.

Στην θέση τους προστέθηκαν ισάριθμοι παίκτες για να «καλύψουν» τα κενά που άφησαν πίσω τους. Συγκεκριμένα εδώ έχουμε τους Οικονόμου, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Γιαννιώτα, Πόνσε, Σβάρνα, Μπογέ, Γιαννίκογλου και Άλεφ. Παίκτες που είχαν δύσκολες… αποστολές διότι οι προκάτοχοι, πέρα από πρωταθλητές, είχαν καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να φτάσει η ΑΕΚ να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μέχρι σήμερα η εικόνα των νεοαποκτηθέντων δεν ανταποκρίθηκε, εκ του αποτελέσματος, στις προσδοκίες που τους συνόδευαν κατά την άφιξή τους
. Ποιότητα και ταλέντο μπορεί να υπάρχουν, όμως η συνεισφορά τους στην ομάδα δεν είναι αντίστοιχη με των προκατόχων. Από τις αρχές της χρονιάς έχει γίνει γνωστή αυτή η… έλλειψη ποιοτικών λύσεων, που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο, όμως δεν φάνηκε να πραγματοποιείται η απαιτούμενη «κάλυψη» ώστε να μην μιλάμε τώρα για μια κάκιστη (αγωνιστικά) χρονιά. Οι παίκτες δεν είναι μόνο εκείνοι που λαμβάνουν το «φταίξιμο» της υπόθεσης αλλά οι ευθύνες βαραίνουν όλους τους ιθύνοντες. Μπορεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες να μιλούσαμε για το ακριβώς αντίθετα, όμως η… νεκροψία δεν δείχνει «ενίσχυση».

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ