2019-03-06 11:55:27
Φωτογραφία για Μόλις τους αποστρατεύσουν, λένε ότι οι κρίσεις έγιναν με κομματικά κριτήρια - κείμενο Αντισυνταγματάρχη ε.α
Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Αντισυνταγματάρχη ε.α, Τάσου Φαραντάτου: Πάντα οι ανώτατοι, μόλις τους αποστρατεύσουν, λένε ότι οι κρίσεις έγιναν με κομματικά κριτήρια. Βλέπω όσους φεύγουν να

κατηγορούν αυτούς που έμειναν. Και φυσικά δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Τα ίδια συνέβαιναν με τους βασιλικούς και τους βενιζελικούς. Με τους παπαδοπουλικούς και ιωαννιδικούς. Με τους καραμανλικούς και τα σταγονίδια. Με τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες. Με τους νεοδημοκράτες και τους ανελίτες. Με τους συριζαίους και τους κρυφοδεξιούς.

Κύριοι, πάρτε το απόφαση....όσο κρύβεστε και δεν μιλάτε φιλοδοξώντας ότι θα φτάσετε ψηλά....θά 'ρθει κάποια μέρα που θα είστε και σεις πολίτες, έτσι στα ξαφνικά! Τότε μην αρχίζετε το τραγούδι ότι αδικηθήκατε.

Όταν μπήκαμε στις παραγωγικές σχολές, μπήκαμε για να πολεμήσουμε για την πατρίδα. Οικογένειά μας ήταν η Μονάδα και παιδιά μας οι στρατιώτες μας. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες. Κάποιοι θα γίνουν "στρατηγάρες" και κάποιοι δεν θα γίνουν.


Όσοι γίνουν θα είναι πάντα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) υπάκουα παιδιά και θα κάνουν αυτό που τους λένε, όσο άδικο και να είναι. Εδώ ξεπούλησαν τη Μακεδονία και η στρατιωτική ηγεσία διοργάνωνε ημέρες περηφάνιας!!! ΦΤΟΥ σας...(μην σας ματιάξω)....και τώρα παριστάνετε και τους αδικημένους!!

Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις στις οποίες αποστρατεύτηκαν άξιοι ανώτατοι αξιωματικοί αλλά η αιτία της αποστρατείας τους δεν ήταν πάντα το κόμμα που ψήφιζαν. Κύρια αιτία ήταν, είναι και θα είναι ο φθόνος των ανικάνων να αντιμετωπίσουν επαγγελματικά τους ικανούς, οπότε τους ρουφιανεύουν για διάφορα πράγματα. Πάντα υπάρχουν πρόθυμα αυτιά να ακούσουν ρουφιανιές.

Υπήρξαν και περίοδοι όπου οργανωμένες παράγκες πρασινοφουρών, πλαισίωναν ανώτατο παράγοντα, "μαϊμού" πρώην πολεμιστή της Κύπρου και όψιμο αντιχουντικό, που με διακίνηση μπιλιέτων κανόνιζαν τα πάντα (Τα είχε δημοσιεύσει κάποτε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ο δημοσιογράφος Πρίφτης)

Υπήρξαν και σχέδια παρακολούθησης των στελεχών, για τα φρονήματά μας, με την υποψία ότι ήμασταν επικίνδυνοι για τη δημοκρατία!!! (βλέπετε σχέδιο "ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ"). Τόσο ξεφτίλες ήταν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές του, κομματόσκυλα όλων των εποχών!!

Ειλικρινά χαίρομαι που τα μούτζωσα όλα ως Αντισυνταγματάρχης. Και αν ποτέ η Πατρίδα χρειαστεί θα πάω εθελοντής ως απλός στρατιώτης...κοντά στα φαντάρια μου.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ