2019-03-07 13:11:27
Φωτογραφία για ''Η δημιουργική λογιστική τώρα και στην ΕΛ.ΑΣ.!''
Σχόλιο αναγνώστη του bloko.gr

Η δημιουργική λογιστική τώρα και στην ΕΛ.ΑΣ.!

Μετακίνηση με Μ.Μ.Ε.; Δίνουμε κάρτες με μηδενικό υπόλοιπο! Πάλι δεν θα μπορεί ο αστυνομικός να ανοίξει τις μπάρες αν δεν πληρώσει αλλά τουλάχιστον θα έχει κάρτα..

Καθαριότητα; Αντιμετωπίστηκε στην Γ.Α.Δ.Α. οπότε όλα είναι καλά. Ο καημένος ο ΑΞ.ΥΠ. σε καποιο τμήμα μπορεί να καθαρίζει μόνος του ή να περιμένει.. το συνεργείο.

Ωφειλόμενες Η/Α; Δεν αναφέρουμε ότι στις πιο μάχιμες υπηρεσίες μπορεί να φτάνουν και σε διψήφιο αριθμό. Αντίθετα βγάζουμε τον μέσο όρο ώστε να φαίνεται μικρός αφού κάποιοι προφανώς σε θέσεις του Αρχηγείου θα χρωστάνε στην υπηρεσία ρεπό... Δεν βγαίνουν αλλιώς τα νούμερα.

Αναλώσιμα; Ας είναι καλά οι ιδιώτες και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που με τις δωρεές τους πληρώνουν ακόμα για τα αυτονόητα την ίδια στιγμή που δεκάδες εκτυπωτές κτλ σαπίζουν σε αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. από το διαβόητο C4i.


Υπηρεσιακά οχήματα; Ας έρθουν πρώτα και μετά πανηγυρίζει το Αρχηγείο γιατί μέχρι τότε οι αστυνομικοί κάνουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα που ο μέσος Έλληνας δεν θα εμπιστευόταν την γυναίκα του να πάει για ψώνια. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε και που θα πάνε αυτά τα νέα οχήματα.

Θα πάνε στην μάχη εναντίων του εγκλήματος ή θα δωθούν για τις μετακινήσεις των αξιωματικών της

ΕΛ.ΑΣ. και για φωτογραφίσεις;

Τελικά με λίγη δημιουργική φαντασία όλα γίνονται. Το μόνο που δεν είπε το Αρχηγείο είναι ότι ήρθαν από το εξωτερικό να θαυμάσουν το ποσό καλά τα καταφέρει η ηγεσία μας και να αποκομίσουν τεχνογνωσία για τις δικές τους υπηρεσίες.

1000 οχήματα παραλαμβάνει η Αστυνομία - 1,5 ρεπό οφείλονται κατά μέσο όρο - Έτοιμες οι κάρτες για τα ΜΜΜ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ