2023-08-31 20:31:14
Φωτογραφία για Υποψήφιες με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

 



Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη, ελεύθερη επαγγελματίας από Χρυσοβέργι....



Σε δήλωσή της η κα. Μακρυγιάννη ανέφερε: 

«Είμαι γέννημα θρέμμα από το Χρυσοβέργι και  δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον  τόπο μου και πάντα με χαροποιούσε η προσφορά προς τον συνάνθρωπο.Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί  επιθυμώ να προσφέρω και στον τόπο που ζω και αγαπώ. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στο όραμα του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο  για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο τα επόμενα χρόνια». 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»



Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η  Όλγα Τσιλίκα από την Πεντάλοφο.



Σε δήλωσή της η κα. Τσιλίκα ανέφερε: 



«Διαπιστώνοντας ότι έχουν μπει οι βάσεις στο Δήμο μας κι έργα αλλάζουν σιγά-σιγά  το τοπίο, αποφάσισα να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή» αποδεχόμενη την πολύ τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου για να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου.



Ως νέος άνθρωπος  με ενδιέφερε να δραστηριοποιηθώ στα τοπικά δρώμενα και να προσφέρω στο  αγαπημένο μου Πεντάλοφο  και θα είναι μεγάλη η χαρά μου εάν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω». 





Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ