2019-03-11 14:30:48
Φωτογραφία για Το γηραιότερο μοντέλο στον κόσμο
Η Iris Apfel, είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και fashion icon! Στα 97 της είναι πια ένα πιστοποιημένο μοντέλο καθώς πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με το παγκοσμίως γνωστό πρακτορείο μόδας IMG.

ΠΗΓΗ: queen.gr

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ποτέ δεν είχα έναν κατάλληλο πράκτορα ", δήλωσε η Apfel στο περιοδικό Women's Wear Daily. "Είμαι DIYer γυναίκα. Ποτέ δεν περίμενα ότι η ζωή μου θα πάρει αυτή τη στροφή, ώστε να προετοιμαστώ για αυτό."

Η Apfel - η οποία ξεκίνησε μια κλωστοϋφαντουργική επιχείρηση, Old World Weavers, το 1950 με τον σύζυγό της Carl,- έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για την Kate Spade, MAC Cosmetics, HSN και πολλά άλλα. Πέρυσι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, το «Iris Apfel: Accidental Icon».

Ποτέ δεν σκέφτηκε πως λίγο πριν τα 100 της θα χρειαστεί βοήθεια για να οργανώσει το καθημερινό της πρόγραμμα, μέχρις ότου ένας διάσημος φίλος της την συμβουλεύσει πως θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να υπογράψει μ’ ένα πρακτορείο μοντέλων για τις επαγγελματικές τις συνεργασίες!


Η Iris δήλωσε πως όλα συνέβησαν τόσο ξαφνικά, αλλά την κατάλληλη στιγμή που σκεφτόταν πως δεν πρόκειται να καθίσει σ’ένα γραφείο ή ν΄ασχοληθεί με τα οικιακά! Αυτή πρόταση ήρθε σαν λάμψη στον ορίζοντα και ειλικρινά δεν πίστευε πως θα διαρκέσει. Όλα τα παρακίνησε για εκείνη ο Tommy Hilfiger όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια και του είναι ευγνώμων γι’ αυτό.

Και ενώ η Apfel εκπροσωπείται πλέον από την ίδια εταιρία που εκπροσωπεί την Gigi Hadid, την Ashley Graham και σχεδόν όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret, δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πασαρέλα. Όταν ρωτήθηκε ποίο είδος την ενδιαφέρει , η Apfel αποκρίθηκε «Δεν ξέρω… με ότι κάτσει!»
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ