2019-03-19 21:25:04
Φωτογραφία για Καλώδιο της Δ.Ε.Η. κεραυνοβόλησε άλογο και σκύλο!
Ο ιδιοκτήτης τους προτίθεται να στραφεί δικαστικά κατά της Δ.Ε.Η., την οποία κατηγορεί για κακή συντήρηση των εναέριων καλωδίων

Ούτε η πιο νοσηρή φαντασία θα μπορούσε να σκαρφιστεί το αδιανόητο δυστύχημα που συνέβη στον υπαίθριο χώρο ενός αγροτικού σπιτιού στην κοινότητα Αμπελόκηποι της Ζακύνθου, με θύματα τα δυο άτυχα ζώα του ιδιοκτήτη.

Η οικογένεια βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ξαφνικά έσπασε ένα καλώδιο της Δ.Ε.Η. και έπεσε πάνω στο άλογό της, που εκείνη τη στιγμή έβοσκε αμέριμνο, με αποτέλεσμα να δεχθεί το ρεύμα υψηλής τάσης και να βρει ακαριαίο θάνατο! Κοντά του έτρεξε ο σκύλος της οικογένειας, αλλά μόλις ακούμπησε το άτυχο άλογο πάνω στο οποίο είχε κολλήσει το ηλεκτροφόρο καλώδιο, είχε κι αυτός το ίδιο τραγικό τέλος!

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία και τη νομοκτηνίατρο της Ζακύνθου η οποία πιστοποίησε την αιτία θανάτου των δυο ζώων. Όπως είπε, προτίθεται να στραφεί δικαστικά κατά της Δ.Ε.Η., την οποία κατηγορεί για κακή συντήρηση των εναέριων καλωδίων γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειάς του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ