2019-03-22 13:19:28
Φωτογραφία για Ανιψιά του Ταχιάου...
...η γυναίκα της οποίας το μωρό επιχείρησαν να αρπάξουν ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά με το το περιστατικό αρπαγής βρέφους από την αγκαλιά της μητέρας του, που σημειώθηκε  το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου στο κέντρο της...

Θεσσαλονίκης  μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα αυτή είναι η ανιψιά του.

Υπενθυμίζεται πως δύο άντρες, που αποδείχθηκε πως ήταν υπήκοοι Λιβύης προσπάθησαν να αρπάξουν να ανήλικο παιδί από την αγκαλιά της μητέρας του. Ο υποψήφιος δήμαρχος υποστήριξε πως οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στις δύο γυναίκες και αποπειράθηκαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος της μία,το έκαναν για αντιπερισπασμό προκειμένου να  μπορέσουν να κλέψουν την τσάντα της 46χρονης γυναίκας.

«Τους είχαν δει για αρκετή ώρα πριν περιοίκοι» πρόσθεσε ο κ. Ταχιάος.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τον έναν από τους τρεις αλλοδαπούς, έναν 23χρονο Λίβυο, που τελικά συνελήφθη αρχικά ακινητοποίησαν Αφρικανοί μικροπωλητές που βρίσκονταν στο σημείο.

Κατά πληροφορίες ο 23χρονος από τη Λιβύη είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες για κλοπή και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο κ. Ταχιάος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το γεγονός αλλά η αστυνομία πρόσθεσε ότι «η ασφάλεια των Θεσσαλονικέων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα»...

altsantiri.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ