2019-03-24 08:50:45
Φωτογραφία για Έλεγχο του smartphone μέσα από τα Windows
Ο έλεγχος του τηλεφώνου μας από τον υπολογιστή θα ενσωματωθεί στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft και έτσι δε θα απαιτείται κάποια επιπλέον εφαρμογή τρίτου.

Δεδομένης της χρήσης των smartphones σε καθημερινή βάση είναι πιθανό αρκετοί από εμάς να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι καθημερινά μιλάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας στα chat apps και απαθανατίζουμε τις καθημερινές μας στιγμές με τη φωτογραφική μηχανή αυτών των μικρών συσκευών, δημιουργώντας έτσι δεδομένα που είναι προσβάσιμα μόνο στο τηλέφωνο.

Σε μια από τις πρόσφατες Insider Previews των Windows 10 η Microsoft ενσωμάτωσε μια λειτουργία σύνδεσης και ελέγχου του smartphone από τον  υπολογιστή. Η διαδικασία απαιτεί τη φυσική σύνδεση του τηλεφώνου στον υπολογιστή και μέσα από την εφαρμογή Your Phone δίνεται η δυνατότητα για 'Screen mirroring & Notifications' ενώ θα μας επιτρέπει να διαβάσουμε μηνύματα και να δούμε τις αποθηκευμένες φωτογραφίες πιο εύκολα από τον Explorer των Windows.


Τέλος, μιας και είναι feature της Insider Preview των Windows 10, το Your Phone δεν υπάρχει ακόμα στις σταθερές builds αλλά θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη σταθερή build για όλους τους χρήστες. Για την ώρα η υποστήριξη σε smartphones είναι μικρή και περιλαμβάνει μερικά Samsung και OnePlus και μόνο με Android λειτουργικά συστήματα, ωστόσο αναμένεται να υποστηρίξει και iOS συσκευές σύμφωνα με εκπρόσωπο της Microsoft.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ