2019-03-30 12:11:51
Φωτογραφία για Περιπλέκεται το μυστήριο με το θάνατο φοιτήτριας...
ΦΩΤΟ Ντοκουμέντα-φωτιά σχετικά με την μυστηριώδη υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτητήριας στο Αιγάλεω πριν από μία εβδομάδα έφερε εχθές στο...

φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, ο περίεργος θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα. Όπως εξήγησαν στην εκπομπή, πιστεύουν πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής.

Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό με μία σακούλα στο κεφάλι και αρχικά η υπόθεση καταχωρήθηκε ως αυτοκτονία. Ωστόσο η οικογένειά της κατέθεσε στην αστυνομία στοιχεία, με τον εισαγγελέα να κάνει δεκτές τις επιφυλάξεις της για την εκδοχή της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.Μαζί με τον δικηγόρο τους Κώστα Τζαβάρα υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων.


Ήδη, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει οι φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριας στα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές. Επίσης οι αρχές ερευνούν το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε και φέρεται να έχει γραφτεί από την ίδια. Σε αυτό το σημείωμα, η 22χρονη αναφέρει ότι νιώθει πια βάρος, ότι δεν αντέχει τη ζωή και ότι δεν θέλει να ζει με τον τρόπο αυτό.

Ανάμεσα στα στοιχεία που κατάφεραν να εντοπίσουν οι γονείς της Αερτης  βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου.

Ο εισαγγελέας έχει διατάξει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, προκειμένου να διερευνηθούν οι τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή. Εντύπωση προκαλεί στις αρχές το γεγονός ότι όλα τα αρχεία τόσο από τον υπολογιστή της, όσο κι από το τάμπλετ της έχουν σβηστεί. Εξετάζεται επίσης το υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει την είσοδο της πολυκατοικίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η φοιτήτρια ήταν μόνη της στο διαμέρισμα το μοιραίο βράδυ. Υπενθυμίζεται πως ένας ένοικος της πολυκατοικίας, που έμενε η φοιτήτρια, το βράδυ που έγινε το συμβάν, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές, λες και γινόταν πάρτι.

Οι αστυνομικοί, πάντως, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσουν ποια ουσία εισέπνευσε η φοιτήτρια.

πηγές: tvxs.gr & protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ