2019-04-04 13:16:25
Φωτογραφία για «Βούλιαξε» η Πάτρα για τον Ευκλείδη...
Μπορεί το «γαλάζιο» αφήγημα να θέλει τους ΣΥΡΙΖΑίους να... μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, ωστόσο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά στην πραγματική ζωή. Αυτό διαπίστωσε χθες στην Πάτρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που πήγε να μιλήσει στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παρότι παραδοσιακά οι υπουργοί Οικονομικών δεν είναι τα δημοφιλέστερα στελέχη μίας κυβέρνησης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήρθε αντιμέτωπος με... κοσμοπλημμύρα, αφού στην αίθουσα που διεξαγόταν η συνεδρίαση παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 άτομα –και όχι μόνο τοπικά στελέχη ή μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι την ώρα της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών τελείωνε και η συνεδρίαση του Euroworking Group, το ακροατήριο είχε το προνόμιο να μάθει πρώτο ότι οι τεχνοκράτες της Ευρωζώνης εισηγούνται θετικά για την επιστροφή του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ προς το Eurogroup. 

Σημειωτέον ότι η προσέλευση κόσμου δεν εντυπωσίασε μόνο τον ίδιο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο –που έκανε μία «ζωντανή» συζήτηση με τους παρευρισκομένους- αλλά και την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία με ανάρτησή της στο facebook δεν έκρυψε την ικανοποίησή της...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ