2019-04-04 13:26:59
Φωτογραφία για Ένθετο στο «Έθνος» η Sportime από Δευτέρα...
Συμφωνία με Σαββίδη, έρχονται απολύσεις Η Sportime απέτυχε στο περίπτερο με πωλήσεις το 10% του τιραζ και ο Περικλής  Γκιόλιας αποφάσισε να δώσει, μετά τις γκρίνιες του Βίκτωρα Ρέστη, μία ακόμα ευκαιρία στην εφημερίδα. Ήλθε σε... συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη να μπει η εφημερίδα από την Δευτέρα ένθετο στο "ΕΘΝΟΣ"

Κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν απολύσεις μία και δεν χωράνε τόσοι δημοσιογράφοι σε μια εφημερίδα που θα ειναι ένθετη σε μια άλλη.

Ο Γκιόλιας είχε προετοιμάσει την έκδοση της εφημερίδας Sportime όταν παράλληλα ήταν και εκδότης και γενικός διευθυντής της SportDay του Δημήτρη Κοντομηνά. Έτσι λοιπόν μία μέρα του Ιουλίου του 2018 αυτός και και η διευθυντική ομάδα με τους βασικους  συντάκτες είχαν αποχωρήσει ξαφνικά από την SportDay για να δημιουργήσουν τη Sportime. 

Ενα project που απέτυχε πλήρως 

Είχαν στόχο να πιάσουν κυκλοφορία πάνω από 4.000 φύλλα κάτι τελικά που δεν τα κατάφεραν
. Παρά το κλείσιμο του Goal η εφημερίδα δεν  κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών και οι  κυκλοφορίες της ήταν χαμηλές με αποτέλεσμα ο Γκιόλιας να δώσει εντολή στο πρακτορείο να μην ανακοινώνουν τις πωλήσεις  φύλλων. Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό η κυκλοφορία της Sportime είχε πέσει κάτω από 1.000 φύλλα με αποτέλεσμα πραγματικός ιδιοκτήτης Βίκτωρας Ρέστης να στείλει τελεσιγραφο στο Γκιόλια ότι δεν θέλει να χρηματοδοτήσει περσιτερω  την εφημερίδα.  

Έτσι λοιπόν ο Περικλής Γκιόλιας Με τη βοήθεια του... "Άγιου  Ορους" ηλθε σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη  για να μπει η εφημερίδα ένθετο στο " Εθνος" ωστε ο ΠΑΟΚ νε εχει τη δικη του πανελλαδική αθλητική εφημερίδα.

Ειναι αλήθεια οτι η εφημερίδα ειχε ποντάρει στην επιβίωση της στο project ΠΑΕ Παναθηναίκος αλλα ο Β. Ρεστης την τελευταια στιγμή αποφασισε να μην ολοκληρωση της μετσβίβασης των μετοχών και οι ανθρωποι της Sportime εμειναν στον αέρα...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ