2019-04-04 21:32:03
Φωτογραφία για ΝΑΙ του ΝΩΝΤΑ ΜΩΡΑΪΤΗ στην πρόταση ΜΑΣΟΥΡΑ για να γίνει τηλεοπτική συζήτηση (debate)
          Η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νώντας Μωραϊτης αποδέχονται την πρόταση του υπ. Δημάρχου Δημήτρη Μασούρα για να γίνει τηλεοπτική συζήτηση (debate).

            Εκκρεμεί η αποδοχή απο τους υποψηφίους δημάρχους κ. Αποστολάκη και κ. Κασόλα, έτσι ώστε να υπάρξει μια δημόσια συζήτηση και με αυτό τον τρόπο θα έχουν την ευκαιρία οι δημότες να ακούσουν τα επιχειρήματα και τις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Παρατίθεται το κείμενο του ΝΩΝΤΑ ΜΩΡΑΪΤΗ:

Δήλωση του Νώντα Μωραΐτη υποψήφιου δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

        Ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αποδέχομαι την πρόσκληση για δημόσια συζήτηση του επικεφαλής του συνδυασμού "Συμφωνία Ελπιδας". Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, μπορούν και στις επερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν την πολιτική που τους τσακίζει. 


        Αλλά για να το πετύχουν, πρέπει με την ψήφο τους να καταδικάσουν και την προσπάθεια υποστήριξης αυτής της πολιτικής απο τη νυν Δημοτική Αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αλλά και από τους δήθεν ανεξάρτητους συνδυασμούς των λεγόμενων "αυτοδιοικητικών" κριτηρίων, που απαρτίζονται απο στελέχη και μέλη των κομμάτων που ψήφισαν και στήριξαν μέχρι κεραίας όλα τα μνημόνια (1ο, 2ο, 3ο και το 4ο)................  

         Οι θέσεις όλων των υποψηφίων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ανάγκη να αποτελέσει κριτήριο ψήφου,  διότι μπορούν να αποτελέσουν ένα βήμα για να εκφράσουν οι δημότες την εναντίωση τους απέναντι σε αυτούς τους σχεδιασμούς ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να δυναμώσει τη δική της φωνή και να κάνει πιο αποτελεσματικό τον αγώνα της απέναντι στις αστικές στοχεύσεις βάζοντας στο επίκεντρο της πάλης και της διεκδίκησης τις διαρκώς διευρυνόμενες κοινωνικές ανάγκες όπως αυτές προκύπτουν από την ίδια την πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας αντιπαλεύοντας όλους αυτούς, την αστική τάξη πρωτίστως, και τους πολιτικούς της εκφραστές που είναι και οι 3 υποψήφιοι Δήμαρχοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που σχεδιάζουν και υλοποιούν κόντρα σε αυτές τις ανάγκες υπηρετώντας τις προτεραιότητες του κεφαλαίου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ