2019-04-08 20:30:36
Φωτογραφία για Η WWF καταγγέλλει ρυθμίσεις για τον αιγιαλό, που κατατέθηκαν στη Βουλή
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ !

 Στο πλαίσιο αυτό, το WWF Ελλάς απευθύνει ανοιχτή έκκληση προς όλους τους πολίτες για συνυπογραφή επίσημης διαμαρτυρίας (https://support.wwf.gr/action/save_coasts).

 Για «προδιαγεγραμμένο έγκλημα ξεπουλήματος του ελληνικού αιγιαλού και των παραλιών της χώρας» κάνει λόγο το ελληνικό γραφείο της διεθνούς οργάνωσης WWF, καταγγέλλοντας τις ρυθμίσεις για τον αιγιαλό που κατατέθηκαν στις 5 Απριλίου στη Βουλή. 

Σε ανακοίνωση του WWF σημειώνεται: 

«Τρίτη φορά από το 2014 ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα, όπως φαίνεται, προδιαγεγραμμένο έγκλημα ξεπουλήματος του ελληνικού αιγιαλού και των πανέμορφων παραλιών της χώρας μας. Οι απορρυθμιστικές ρυθμίσεις για τον αιγιαλό κατατέθηκαν στη Βουλή στις 5 Απριλίου, κρυμμένες σε ένα νομοσχέδιο που αφορά κύρωση σύμβασης για την Ασιατική Τράπεζα. Μέσα από αυτές τις ρυθμίσεις, το Υπουργείο Οικονομικών με ευθύνη της υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου, ανοίγει διάπλατα την πόρτα στη μαζική νομιμοποίηση παρανομιών, τόσο στην παραλία, όσο και μέσα στη θάλασσα.


      Στο πλαίσιο αυτό, το WWF Ελλάς απευθύνει ανοιχτή έκκληση προς όλους τους πολίτες για συνυπογραφή επίσημης διαμαρτυρίας (https://support.wwf.gr/action/save_coasts).

 Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το σκανδαλώδες αυτό νομοσχέδιο που επιτρέπει την καταπάτηση και καταστροφή των ελληνικών ακτών και παραλιών. Οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν σε μια εβδομάδα από το WWF προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ως μαζική διαμαρτυρία».
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ