2019-04-09 17:32:42
Φωτογραφία για Δικαιωμένος...
...δηλώνει ο Κουτρουμάνης για τη Novartis Δικαιωμένος δηλώνει ο πρώην υπουργός Υγείας Γιώργος Κουτρουμάνης για το σκάνδαλο της Novartis, καθώς η δική του υπόθεση περνά στο...

αρχείο.

«Η απόφαση των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών αποτελεί για μένα μια μεγάλη δικαίωση και αποδεικνύει την αδικία που διεπράχθη σε βάρος μου, από όσους προσπάθησαν, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, να με εμπλέξουν στην υπόθεση ΝΟVARTIS» αναφέρει σε δήλωσή του, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και το έκανε», τονίζει.

«Ωστόσο, δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή, συκοφαντία, σπίλωση και τελικά ανέντιμη πράξη, για έναν πολιτικό αλλά και οποιοδήποτε πολίτη, που λειτούργησε με αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να παρουσιάζεται στα μάτια μιας κοινωνίας που υποφέρει ως εμπλεκόμενος σε οικονομικό σκάνδαλο», αναφέρει ακόμη ο πρώην υπουργός κατηγορώντας την κυβέρνηση για στοχοποίηση του προσώπου του.


«Κατά συνέπεια, δεν θα ξεχάσω και δεν θα συγχωρήσω ποτέ, τους απαράδεκτους κυβερνητικούς χειρισμούς, μέσα από τους οποίους στοχοποιήθηκα, εντελώς άδικα, εδώ και 15 μήνες», προσθέτει και καταλήγει.

«Είμαι ευγνώμων σε όσους πίστεψαν, και ήταν πάρα πολλοί, στην εντιμότητά μου και την αψεγάδιαστη πορεία μου και στάθηκαν δίπλα σε μένα και την οικογένειά μου σε αυτή την περιπέτεια που βιώσαμε, η οποία έλαβε τέλος με την απόφαση των δικαστικών αρχών».

Εκτός απ' τον Γ. Κουτρουμάνη, στο αρχείο τίθεται επίσης η υπόθεση που αφορά τον πρώην υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο (νυν βουλευτή) και τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Την ίδια ώρα, η έρευνα συνεχίζεται για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Άρση ασυλίας ζητήθηκε για τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έντονο παρασκήνιο...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έντονο παρασκήνιο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ