2019-04-10 17:29:57
Φωτογραφία για Έβαλε διαφήμιση η Novartis;...
★ Μιλάμε, το αποψινό «Ρουά Ματ» με τη Νίκη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ σπάει όλα τα ρεκόρ αντικειμενικότητας. Στο στούντιο θα βρίσκονται ζωντανά ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ώστε ο ένας να συμπληρώνει και να καλύπτει τον άλλο. Θα μιλήσουν για τη Novartis φυσικά. Οσο για τα άλλα θέματα της εκπομπής, όπως λέει το δελτίο Τύπου, είναι «ο Πετσίτης, ο Αρτεμίου, ο Νίκος Παππάς και η γραμματέας καταπολέμησης της διαφθοράς». Περίεργο πώς και ξέχασαν τα Εξάρχεια...

★ Για τρία ραδιόφωνα γίνεται λόγος στη δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis. «ΣΚΑΪ 100.3», «Βήμα 99.5» και «Αθήνα 9.84». Διαφημιστική εταιρεία έκοψε τιμολόγια προς τους τρεις αυτούς ραδιοσταθμούς, ύψους 90 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να μεταδώσουν διαφημίσεις της φαρμακευτικής εταιρείας. «Μάρτυρας που κλήθηκε από τον Αθήνα 9.84, όπως και οι υπεύθυνοι των ραδιοφώνων Βήμα 99.5 και ΣΚΑΪ 100.3, κατέθεσαν ότι δεν έκαναν ποτέ στον σταθμό διαφημίσεις για τη Novartis» αναφέρεται συγκεκριμένα στη δικογραφία.


«Μάρτυρας από τον ΣΚΑΪ 100.3 πιστοποιεί ότι ‘‘δεν κάναμε καμία τιμολόγηση προς τη Novartis’’». Εικονικά τα τιμολόγια επομένως, αν δεν έφτασαν ποτέ στα λογιστήρια των τριών ραδιοφώνων. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, αυτός ήταν ένας μόνο από τους τρόπους να ξεπλένουν «μαύρο» χρήμα...

Η «Καθημερινή» θεωρεί πως καταρρέει η υπόθεση Novartis, ενώ η «Αυγή», στο άλλο άκρο, πιστεύει πως μόλις ξεκινάει... Διαλ(ι)έχτε. Οσοι πάντως διάβασαν τη δικογραφία και γνωρίζουν από νομικά μιλούν για ενδείξεις μεν, καραμπινάτες δε!

★ Προσλήψεις θα έχουμε τόσο στην ΕΡΤ όσο και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά δεν είναι και τόσο... ελκυστικές και σίγουρα διόλου προεκλογικές. Στην πρώτη θα είναι με συμβάσεις περιορισμένου χρόνου και στο δεύτερο θα αφορούν όσους δουλεύουν ήδη εκεί αλλά με «μπλοκάκι».

Από τη στήλη Press Cafe (efsyn.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ