2019-04-17 15:05:18
Φωτογραφία για Σε δίκη Μαρινάκης και άλλοι 27 για στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αναίρεση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ευάγγελου Ζαχαρή κατά του βουλεύματος για τους "στημένους" αγώνες στο

ποδόσφαιρο, με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη ο Ευάγγελος Μαρινάκης και 27 ακόμη άτομα.

Ειδικότερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 804/17.4.2019 απόφασή του δεν έκανε δεκτό το αίτημα του αντεισαγγελέα Α.Π. Ευάγγελου Ζαχαρή να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι μόνο για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας και όχι και για αυτό της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Κατόπιν αυτού, οι 28 συνολικά κατηγορούμενοι για τους "στημένους" αγώνες στο ποδόσφαιρο παραπέμπονται οριστικά σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι με το υπ' αριθμ.1692/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αναβίωσε η απόφαση του προηγούμενου δικαστικού συμβουλίου, με πρόεδρο τον σημερινό προϊστάμενο της διοίκησης του Εφετείου Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.

Δηλαδή για εκείνο το βούλευμα είχε ασκηθεί αναίρεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά τελικά το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου την απέρριψε, επιστρέφοντας τη δικογραφία στο Εφετείο Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ