2019-04-26 10:00:10
Φωτογραφία για «Ισχυρό διψήφιο» θέλει ο Ανδρουλάκης...
Αισιόδοξος για το επιθυμητό «ισχυρό διψήφιο» του Κινήματος Αλλαγής στις ευρωκάλπες εμφανίστηκε από την Ρόδο όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης.

Έκανε λόγο, εξάλλου, για ένα ευρωψηφοδέλτιο με ανθρώπους που έχουν ηθικό κεφάλαιο, σοβαρό, ουσιαστικό και προγραμματικό λόγο, αντιπαραθέτοντας ένα «ευρωψηφοδέλτιο – σούπερ μάρκετ» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την διατήρηση των εκλογικών ποσοστών του και πάντως χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό. Ο ίδιος πάντως, καταφέρθηκε και κατά της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ‘βαθιά συντηρητική στροφή’ από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε κοινωνικά όσο και σε εθνικά θέματα.

Αντίθετα, υποστήριξε ότι «ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος σε έναν χώρο που υπερασπίστηκε πλήρως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, κράτησε την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ όταν ο Βαρουφάκης έκανε τα παιχνίδια του και συγκρούστηκε με την κ.Μέρκελ για να πάμε σε μία πιο ήπια προσαρμογή», ενώ πρότεινε τον συνασπισμό των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με τους Φιλελευθέρους και τους Πρασίνους, με στόχο την ανατροπή της Ευρωπαϊκής Δεξιάς...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ