2019-05-02 21:00:50
Φωτογραφία για «Ο πρωθυπουργός φοβάται ΚΙΝΑΛ.και Φώφη»...
Κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόταση για ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως υποστήριξε ο Παύλος Χρηστίδης, η πρόταση είναι «εκτός πραγματικότητας» και ο Αλέξης Τσίπρας «φοβάται διάλογο με τη Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής».

Απαντώντας σε ερώτηση στον σταθμό ONE TV, ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε:

«Υποτίθεται ότι θέλουν και διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις. Είναι εκτός πραγματικότητας αυτά που λέει η κ. Σβίγγου και ο κ. Τσίπρας. Ο κόσμος έχει ανάγκη από έναν ανοιχτό διάλογο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας έχει αυτήν τη στρατηγική. Προφανώς επειδή φοβάται το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά».

Όπως τόνισε, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. επιθυμεί ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα, για τις λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα, «για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά προοδευτικός, ποιος έχει επιλέξει να συμπορεύεται με τον κ. Πολάκη, ποιος συγκυβέρνησε με τους ΑΝ.ΕΛΛ. τα τελευταία χρόνια και ποια είναι η δική μας στρατηγική όλο το επόμενο χρονικό διάστημα»...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ