2012-06-13 13:27:55
Φωτογραφία για ΘΑ... «ΧΤΥΠΗΣΕΙ» ΚΑΙ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *VIDEOS*
Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του 20χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Λούκας Βιγιαφάνες της Ιντεπεντιέντε, ο Ολυμπιακός.

Ο Άλαν Ρουίς είναι έτοιμος να… πιάσει λιμάνι, ωστόσο ο 19χρονος, ίσως να μην είναι ο μοναδικός νεαρός Αργεντίνος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα φέτος το καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν - αρκετά σοβαρά - την περίπτωση του 20χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού, Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας εδώ και αρκετό καιρό… Συγκεκριμένα από τότε ποθ ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρέθηκε στην χώρα του tango «σκανάροντας» την Αργεντινή για ταλέντα.

Ο Βιγιαφάνες, ο οποίος ανήκει στην Ιντεπεντιέντε, διακρίνεται για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα, αλλά και την υψηλή του τεχνική κατάρτιση. Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Αργεντινής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Μπαρμπαλιά και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Η Ιντεπεντιέντε, άλλωστε, οφείλει ακόμα ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ, στους ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι του 2008 και τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να «επενδύσουν» από φέτος στις μικρές ηλικίες, είτε πρόκειται για εγχώρια ταλέντα, είτε για «αστεράκια» από το εξωτερικό, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να ισοσκελιστεί το χρέος των Αργεντίνων με την απόκτηση των δικαιωμάτων του εξελίξιμου Λούκας Βιγιαφάνες.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ