2019-05-12 15:00:06
Φωτογραφία για Ο Αγγελόπουλος ψάχνει ιδέες για το νέο σπίτι της ΑΕΚ
Η ώρα για να αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ το δικό της «σπίτι» πλησιάζει. Τα τελευταία χρόνια η «Βασίλισσα» έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ώστε να αποκτήσει τον δικό της χώρο, στον οποίο θα «χτίσει» το μέλλον της σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο χώρος βρέθηκε  και είναι το Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αυτός που κινεί τα νήματα για να γίνουν τα όνειρα της «Βασίλισσας» πραγματικότητα και η τελική συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ θέλει μόνο τα καλύτερα για τη «Βασίλισσα» του. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας συνεχώς ψάχνονται και βλέπουν κι άλλα γήπεδα όπως το υπό κατασκευή της Βαλένθια και αυτό της Νταρουσάφακα, προκειμένου να πάρουν ιδέες τις οποίες προσαρμόζουν στο νέο «παλάτι» της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν το δικό τους ξεχωριστό και μοναδικό σπίτι στα Λιόσια και για αυτόν τον λόγο, ρίχνουν ματιές και σε άλλα γήπεδα της Ευρώπης, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος
. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» γνωρίζει καλά πως το γήπεδο είναι το Α και το Ω μιας ομάδας και για αυτό επιθυμεί να χτιστεί ένα… παλάτι αντάξιο της «κιτρινόμαυρης», λαμπρής ιστορίας. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο, που οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σαν πρότυπο το υπό κατασκευή γήπεδο της Βαλένθια, αλλά και το υπερσύγχρονο γήπεδο της Νταρουσάφακα, το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οσον αφορά την ισπανική ομάδα, η Βαλένθια ετοιμάζει ένα έργο πνοής. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αναμένεται να την αλλάξει επίπεδο, καθώς θα μπει σε ένα γήπεδο που δεν θα μοιάζει με τα υπόλοιπα της Ευρώπης. Το κόστος του έργου θα φτάσει στα 192 εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2022. Παράλληλα, η «Valencia Arena» θα περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και Μουσείο. Το γήπεδο αυτό, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, καθώς και αγώνες ΝΒΑ! Αναμφίβολα, το γήπεδο βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να θέλει το καλύτερο για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Πηγή: enwsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ