2019-05-14 08:23:02
Φωτογραφία για Με μια απόφαση, με μια υπογραφή κατάργησαν της ΔΙΑΣ των φυλακών Κορυδαλλού
Με αφορμή το χθεσινό τηλεφώνημα για βόμβα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενημερωθήκαμε μετά μεγίστης έκπληξης ο νέος επικεφαλής της εξωτερικής φρούρησης του

σωφρονιστικού καταστήματος, κατάργησε τη ΔΙΑΣ του συγκροτήματος, τη Δίκυκλη Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (Δ.Ο.Α.Ε.) χωρίς μάλιστανα συναισθανθεί την ανάγκη ερμηνευτικής αιτιολόγηας του διατάγματος αστραπή.

Το καθηκοντολόγιο της Δ.Ο.Α.Ε. περιλελάμβανε περιπολίες περιμετρικά του Καταστήματος, ως συνοδευτικά μεταγωγών, ως ενισχυτική δύναμη στα νοσοκομεία του Νομού Αττικής, για επίδοση εγγράφων, ως στατική δύναμη κατά την διάρκεια των επισκεπτηρίων κτλ.

 

Το οξύμωρο; Πριν από ένα μόλις χρόνο (4 Απριλίου 2018) ο γ.γ. Αντεγκληματικης Πολιτικής του υπουργείου δικαιοσύνης, Ευτύχιος Φυτράκης επιβράβευσε το έργο των υπηρετούντων και λόγο του αυξημένου όγκου δραστηριοτήτων ''δεσμεύτηκε'' για την ενίσχυση της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού με άλλες 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού ενώ, όπως είχε πει,  "σύντομα το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλες Εξωτερικές Φρουρές".

 

Ακριβώς αυτό κι έγινε. 

 

του Γιώργου Καραϊβάζ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ