2019-05-15 18:41:46
Φωτογραφία για Το δάκρυ του Αν. Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη στη 16η Μεραρχία!
Του Ηλία Προύφα

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, είναι ένας ευγενικός και καλλιεργημένος πολιτικός. Κύριος και Άνθρωπος πάνω από όλα, που στήριξε και στηρίζει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμενων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Όπως έχουμε γράψει δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των στελεχών του Έβρου, όπως τα ίδια μας μεταφέρουν, θα τον εμπιστευθούν και πάλι με την ψήφο τους.

Αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα και μιλάει στα ΜΜΕ, μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει.

Στο kranosgr μας τίμησε πολλές φορές, παραχωρώντας συνέντευξη για θέματα ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. 

Προχθές τον συναντήσαμε και πάλι στο Διδυμότειχο, στις εκδηλώσεις της 16ης Μεραρχίας, για την Ελληνική Σημαία. Με αφορμή την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του kranosgr. Η συνέντευξή του την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ,  έκανε μεγάλη αίσθηση και συζητήθηκε θετικά.


Γνωρίζοντας τον Αναστάσιο Δημοσχάκη, αυτό που μας έκανε προσωπικά εντύπωση, ήταν ότι για πρώτη φορά ζήτησε ο ίδιος να τον φωτογραφήσουμε και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Μεραρχίας.

Πρόκειται για το μνημείο δύο πεσόντων Εβριτών στην Κύπρο το 1974, που βρίσκεται ανάμεσα στα ΣΟΑ και τη ΛΑΦ Διδυμοτείχου.

''Και με τους δύο ήμουνα συμμαθητής στο σχολείο. Με τον Χατζόπουλο, είχαμε ιδρύσει και την Ποδοσφαιρική ομάδα, ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου, που αργότερα έγινε Ακαδημία. Πάντα τους θυμάμαι και τους μνημονεύω'', ήταν τα λόγια του και ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπό του!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ