2019-05-16 21:31:33
Φωτογραφία για Τσίπρας: Η Ν.Δ. μιλάει για 7ήμερη εργασία
Με αναφορές στον Άρη Βελουχιώτη ξεκίνησε την ομιλία του στη Λαμία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε πως και αυτή η συγκέντρωση «γκρεμίζει τα χυδαία ψέματα, την απάτη που είχαν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα, όσοι είχαν προδιαγράψει τις εξελίξεις» για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Όσοι είχαν προδιαγράψει πριν ακόμα αποφασίσει ο ελληνικός λαός το μέλλον του, μάλλον έχουν κάνει τραγικό λάθος», σχολίασε ενώ τόνισε πως πριν απο΄75 χρόνια, τον Οκτώβριο του 1944, ο Άρης Βελουιώτης εκφώνησε την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία που εκφωνήθηκε σε τούτο τον τόπο, μια ομιλία που συγκινεί ακόμα και σήμερα όλους τους Έλληνες. Έλεγε τότε ο Άρης πως "χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων"... Μήπως αυτά τα λόγια δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν στην καρδιά των δύσκολων χρόνων που περάσαμε;».


Ο Πρωθυπουργός συνέχιζε τονίζοντας πως «δεν είναι τεμπέληδες οι Έλληνες όπως μας είχαν διασύρει οι τεχνοκράτες και τα γεράκια του ΔΝΤ» και επισήμανε πως «το μεγάλο πρόβλημα των πολιτικών μας αντιπάλων είναι πως δεν έχουν κανένα αφήγημα για το πώς έφτασε αυτή η χώρα ως εδώ και κυρίως για το ότι απέτυχαν με τρεις κυβερνήσεις να βγάλουν την χώρα από την κρίση, εμείς καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα με την κοινωνία όρθια... Υπάρχει μόνο ένα ψηφοδέλτιο που γράφει με μεγάλα γράμματα κατάργηση της 13ης σύνταξης, 7ήμερη εργασίας και ξεπούληαμα της δημόσιας υγείας. αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ