2012-06-14 01:11:02
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Μεγάλη ανάγκη για αίμα έχει συμπολίτης μας
Μεγάλη ανάγκη για αίμα έχει ένας συμπολίτης μας ο οποίος εργάζεται στην ΔΕΥΑ Πρέβεζας.Οι εργαζόμενοι και συνάδελφοι του κάνουν έκλυση όποιος μπορεί να δώσει αίμα.

Λόγω της σοβαρής ασθένειας όσοι επιθυμούν να συνδράμουν προσφέροντας, θα πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν έτσι ώστε και να μην ταλαιπωρηθούν αλλά και να συγκεντρωθεί άμεσα η αναγκαία ποσότητα.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επισκεφθούν το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, ή κάποιο κοντινό Νοσοκομείο της περιοχής τους και να κάνουν γενική εξέταση αίματος.

Αυτοί που μπορούν να προσφέρουν θα πρέπει να στα αποτελέσματα της εξέτασης τα αιμοπετάλια (PLT) να είναι περισσότερα από 190.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μεταβούν στα Γιάννενα και στο εκεί Νοσοκομείο και να ζητήσουν να δώσουν αίμα για τον Ηλία Γερογιάννη.

Το τηλέφωνο του Νοσοκομείου για περισσότερες πληροφορίες είναι 2651099457.


Επίσης το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Πρέβεζας προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οικονομικά όσοι θέλουν να προσφέρουν, θα συνδράμει έτσι ώστε οι δότες να μεταφερθούν δωρεάν στα Γιάννενα. Για το σκοπό αυτό και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 2682029228.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι δεν θα πρέπει να έχουν λάβει ασπιρίνη και αντιφλεγμονώδη ενώ θα πρέπει να ενημερώσουν το Νοσοκομείο ότι προτίθενται να δώσουν αιμοπετάλια (>190) έτσι ώστε οι γιατροί να τους ενημερώσουν για περισσότερα.

Τι γεγονός ότι πρέπει να προηγηθεί πρώτα εξέταση αίματος και μετά να μεταβούν στα Γιάννενα οι δότες ίσως να είναι κουραστικό και χρονοβόρο για τους ίδιους αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν συνάνθρωπό μας, έναν συμπολίτη μας που έχει άμεση ανάγκη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ