2012-06-14 01:06:03
Φωτογραφία για Preview και το trailer του Pro evolution soccer 2013!
Μπορεί το Euro 2012 να βρίσκεται σε εξέλιξη και τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα εκεί ωστόσο το www.angrybets.gr βρίσκεται εδώ για να σας ενημερώσει για τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών ποδοσφαιρικών παιχνιδιών.

Η Konami, η εταιρία που κατασκευάζει το αγαπημένο παιχνίδι Pro Evolution Soccer, ανακοίνωσε προ λίγων ημερών ότι το επόμενο φθινόπωρο (όπως συνήθως) θα βγει σε κυκλοφορία το νέο παιχνίδι της, το PES 2013, η συνέχεια της πασίγνωστης σειράς ποδοσφαιρικών παιχνιδιών. Το παιχνίδι θα βγει για τις κονσόλες Nintendo 3DS, PC, PSP, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii and Xbox 360.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με την Konami επιστρέφει στις ρίζες του, δίνοντας έμφαση στις ατομικές δεξιότητες. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται ο πλήρης έλεγχος των σουτ. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εταιρία, είναι η πιο πιστή απεικόνιση του μοντέρνου ποδοσφαίρου σήμερα.

Η ιδιότητα αυτή αναφέρεται ως ‘PES Full Control’. Σε αυτή συγκαταλέγονται ένας αριθμός από στοιχεία ‘κλειδιά’ : Ολική ελευθερία στο κοντρόλ, δυναμική πρώτη επαφή, πλήρως χειροκίνητα σουτ, πάσες, ντρίπλες, ’1-2′ καθώς και αντίδραση (αμυντική και του τερματοφύλακα).


Όλα αυτά συμπληρώνονται από ένα σύστημα ID του παίκτη, το οποίο εστιάζει στις ατομικές ικανότητες των καλύτερων παικτών. Παραδείγματος χάριν, ο Cristiano Ronaldo της Ρεάλ έχει χαρακτηριστικά, δεξιότητες και τρικ τα οποία εξελίσσονται με τον χρόνο. Μοναδικοί είναι και οι πανηγυρισμοί.

Το ‘goalkeeping’ είναι πλήρως αναζωογονημένο, με νέα στυλ παιχνιδιού και τους καλύτερους τερματοφύλακες να βελτιώνονται στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα, υπάρχει καλύτερη οργάνωση στον τρόπο που οι παίχτες κινούνται και τρέχουν, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία.

Άλλο ένα ακόμη καινούριο στοιχείο είναι το ProActive AI, που υπόσχεται καλύτερη οργάνωση σε επίθεση και άμυνα, καθώς και καλύτερες αντιδράσεις όταν χάνεται ή κερδίζεται η κατοχή της μπάλας.

Το Pro Evolution Soccer 2013 έχει πλήρη άδεια για τις διοργανώσεις UEFA Champions League, UEFA Europa League, Copa Libertadores και την ισπανική Λίγκα BBVA.

Παρακάτω ακολουθεί ένα trailer που δείχνει πόσο σκληρά έχει εργαστεί η Konami για την βελτίωση του παιχνιδιού. Επίσης παρουσιάζει τα πρόσθετα του νέου χαρακτηριστικού PES FullControl.
angrybets.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ