2019-05-30 16:22:43
Φωτογραφία για Σε συνεχή ροή υπογραφής βρίσκονται οι μεταθέσεις των Στρατιωτικών
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε συνεχή ροή υπογραφής βρίσκονται οι μεταθέσεις των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς προεκλογικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του επιτελείου, το ΓΕΣ από τις 15 Μαϊου 2019 έχει ολοκληρώσει τις μεταθέσεις του προσωπικού του ώστε το συντομότερο δυνατό να κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους.

Όπως τονίζεται, 23 φακέλλοι μεταθέσεων βρίκονται στον Αναπληρωτή Υπουργό και 12 φάκελοι στον Υπουργό με την αποστολή των μεταθέσεων να γίνονται άμεσα από το ΓΕΣ μετά την παραλαβή τους από Γραφείο του Υπουργού. Ήδη από εχθές αποστέλλονται στις Μονάδες οι μεταθέσεις των οποίων έχει ολοκληρωθεί η υπογραφή τους σύμφωνα με το Νόμο 3383/2010.

Από το Γραφείο Υπουργού επιβεβαιώνεται η κανονική ροή των μεταθέσεων με στόχο να ολοκληρωθεί η αποστολή τους σύντομα. Το γεγονός των εθνικών εκλογών δεν δείχνει να επηρεάζει προς το παρόν την κοινοποίηση των μεταθέσεων από τα Γενικά Επιτελεία με τη λήψη τους, για τον προγραμματισμό των μετακινήσεων των ενδιαφερομένων και των οικογένειών τους.

Σε καμία περίπτωση οι μεταθέσεις δεν πρέπει να γίνονται εργαλείο ενόψει της εθνικής ψήφου. Αναμένουμε την σύντομη λήξη αυτού του πολύ σοβαρού θέματος για την εύρυθμη λειτουργία του στρατεύματος και της δημοκρατίας μας καθώς και τον οικογενειακό προγραμματισμό των Ελλήνων που μεριμνούν για την ασφάλειά μας.

(ΠΗΓΗ: thedayaftergr.blogspot.com)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ήττα έφερε διχόνοια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ήττα έφερε διχόνοια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ