2019-06-04 00:22:35
Φωτογραφία για ΠΟΕΔΗΝ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών! Μετατάσσουν ακόμη και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
Μαρία Γλένη 

Σε νέες καταγγελίες για «προεκλογικά ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ» προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο ΕΣΥ.

Όπως ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις η πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας, ξεκίνησε μια επιχείρηση βολέματος ημετέρων παιδιών για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δείτε ΕΔΩ τι είχαν καταγγείλει πρόσφατα οι εργαζόμενοι: Άρχισαν τα άγρια προεκλογικά ρουσφέτια στο ΕΣΥ! Προσλαμβάνουν Διευθυντές αντί για Επιμελητές γιατρούς

Στο πλαίσιο αυτό η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου προχώρησε εν μια νυκτί σε ρουσφετολογικές προεκλογικές τοποθετήσεις 58 Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ. Ανάμεσα τους και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι η απόσπαση στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας θα είναι για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους στο ΕΣΥ που έδωσαν στη δημοσιότητα και τις σχετικές αποφάσεις 41 τοποθετήσεις Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και 17 τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώθηκαν σήμερα ενώ μια εκ των αποσπασθέντων στο ΣΕΥΥΠ εμπλέκεται από το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στην υπόθεση με τον διοικητή νοσοκομείου με τα πλαστά πτυχία.

Την ίδια στιγμή βάση πάντα με τους εργαζομένους η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα
. Ιορδανίδου παραιτήθηκε πριν βουλιάξει το καράβι και μετατάχθηκε σε ομοιόβαθμη συνιστώμενη προσωρινή προσωποπαγή θέση ιατρού στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός με απόφαση Υπουργού.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ