2019-06-04 18:59:42
Φωτογραφία για iOS 13: Η εγκατάσταση της beta δεν είναι χρειάζεται προφίλ και απαιτεί Mac
Υπάρχει μια αλλαγή φέτος για την εγκατάσταση του iOS 13 beta από άλλες χρονιές. Προηγουμένως, η Apple προσέφερε στους προγραμματιστές το πλήρη firmware με την εγκατάσταση ενός προφίλ.   

Αυτή η πιο βολική μέθοδος σας επέτρεψε να εγκαταστήσετε τη beta απευθείας από το iPhone, το iPad ή το iPod touch.Αυτό φαίνεται πως είναι παρελθόν απο εχθές το βράδυ.

Με την πρώτη beta του iOS 13, που διανεμήθηκε πριν από λίγες ώρες , πρέπει να έχετε ενα Mac όπου, πρέπει να κατεβάσετε το Xcode 11 beta (το εργαλείο για τη δημιουργία εφαρμογών) και να εκκινήσετε το λογισμικό τουλάχιστον μία φορά για την εγκατάσταση των στοιχείων. Αφού πλέον τα στοιχεία εγκαταστάθηκαν, μπορούμε να περάσουμε με το iTunes και να εγκαταστήσουμε το beta του iOS 13, αφού κατεβάσαμε το πλήρες firmware.

Η άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε την beta του macOS 10.15 Catalina. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Xcode 11 beta εδώ, απλά συνδέστε το iPhone ή το iPad, ανοίξτε το Finder, κάντε κλικ στη συσκευή σας και εγκαταστήστε το iOS 13 beta.

Και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεστε ένα Mac όπως μπορείτε να δείτε. Μετά από όλα, τα betas είναι θεωρητικά αποκλειστικά για τους προγραμματιστές εφαρμογών και χρειάζεται ένα Mac για να αναπτύξουν τις εν λόγω εφαρμογές. Αλλά το σύστημα προφίλ πιθανότατα θα επανέλθει τον επόμενο μήνα, όταν θα είναι διαθέσιμη η δημόσια beta και στους απλούς χρήστες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ