2019-06-21 09:27:34
Φωτογραφία για VW Transporter
 Η Volkswagen ελπίζει με το ειδικά διαμορφωμένο Transporter να προσθέσει κάτι νέο στα

οχήματα μεταφοράς κρατουμένων, διορθώνοντας εν μέρει τα κακώς κείμενα που υφίστανται αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο χώρο. Συγκεκριμένα, η VW αποκαλεί αυτό το φορτηγό όχημα μεταφοράς κρατουμένων, όπως όμως αποκαλύπτουν οι παρακάτω εικόνες, δεν αποτελεί ακριβώς μια βόλτα για εγκληματίες. Το πίσω μέρος του φορτηγού είναι σαν μια κινητή φυλακή πλήρους πλάτους που εξασφαλίζει “ασφαλή μεταφορά για τους επιβαίνοντες”, παρότι δεν υπάρχει κάποιο σύστημα συγκράτησης των επιβατών. Όχι ότι οι απατεώνες αξίζουν μια ευχάριστη βόλτα, ίσως γι αυτό τα αστυνομικά οχήματα στις Η.Π.Α. διαθέτουν αυτόνομα πλαστικά πίσω καθίσματα που ταιριάζουν σε κάθε άτομο.

Ένα ζευγάρι από λεπτά, καθίσματα που βλέπουν προς τα πίσω, αφήνουν χώρο για δύο άτομα να παρακολουθούν το κελί, αν και αυτά τα καθίσματα είναι τουλάχιστον υφασμάτινα και έχουν κάποια επένδυση
. Πιθανώς τα καθίσματα μπροστά για τον οδηγό και τον συνοδηγό είναι λίγο πιο φιλικά προς το χρήστη. Εκτός από τις εσωτερικές αλλαγές, το VW Transporter λαμβάνει επίσης πολλές οπτικές αναφορές για να καταστήσει σαφές πως πρόκειται για αυτοκίνητο της αστυνομίας. Σε περίπτωση που οι θεατές δεν το καταλάβουν, το “μπλε φως” και τα ειδικά φώτα LED μαζί με μια σειρήνα 100 watt φροντίζει να το υπενθυμίσει. Η VW στέλνει τα Transporter στο Safeguard SVP ώστε να διασφαλίσει την πλήρη μετατροπή τους σε οχήματα της αστυνομίας. Το VW Transporter ¨κελί” έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση NAPFM Emergency Fleet των ευρωπαϊκών αστυνομικών υπηρεσιών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ