2016-06-07 07:04:25
Φωτογραφία για Επικίνδυνο βανάκι VW Transporter
Αγαπητό Tromaktiko,

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 το μεσημέρι κινούμουν στον δρόμο Ξάνθης - Αβδήρων πηγαίνοντας στην θάλασσα με τον γιό μου. Σε κάποια στιγμή είδα από τον καθρέφτη πίσω μου ένα vw transporter χρώματος γαλάζιο-γκρί να με ακολουθεί ώρα. Μετά είδα τον οδηγό να κάνει νοήματα και συνιάλο με τα φωτα. Δεν εδωσα συμασία και απλά θεώρησα ότι θέλει να προσπεράσει. Οπότε συνέχισα στην λωρίδα κανονικά. Μετά από ώρα πάλι συνέχισε να κάνει συνιάλα με τα φωτα του. Από τον καθρέφτη απλά διέκρινα οτι οι πινακίνες ήταν γερμανικές (D) και μέσα ήταν 2 άτομα. Πιό μετά μετά το εργοστάσιο της VENUS VICTORIA με προσπέρασε όταν δέν υπήρχε κανένα άλλο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμη από πίσω και από απέναντι. Η προσπέραση τους δεν ήταν κανονική αλλά ήταν λές και κοιτούσαν στο αυτοκίνητο μου μέσα γιατί δεν πέρασαν γρήγορα. Μόλις με πέρασαν άναψαν alarm και φρέναραν σταδιακά και σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, Σταμάτησα το αυτοκίνητο, έβαλα όπισθεν αρκετά μέτρα για να έχω περιθώριο να κάνω αναστροφή αν χρειαστεί και πήρα τηλέφωνο την Άμεση Δράση 16:26
. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε κατέβει από το αυτοκίνητο και έκανε νοήματα για να πάω προς τα εκει. Ενημέρωσα για το τι συνέβη και είπα τον τυπο του αυτοκινητου και το σημείο που είμαι. Στη συνέχεια το van έφυγε και όταν είχε απομακρυνθεί συνέχισα μιλώντας με το 100 και τους είπα ότι έστρηψε δεξιά στην διασταύρωση προς το χωριο Μελισσα. Δεν νομίζω να ήθελε να ρωτήσει κάτι.

Στο παρακάτω link Δείτε φωτογραφία του τυπου του αυτοκινήτου (παλιό vw transporter). Πίσω ηταν με τζάμια και όχι εντελώς κλειστό και το χρωμα του ηταν γαλαζιο-γκρι. Ο τύπος, είναι όπως στην φωτο. Το χρώμα γαλαζιο-γκρι.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... _front.jpg

http://ipocars.com/vinfo/volkswagen/tra ... -1998.html

Αναγνώστης
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ