2019-06-22 17:20:25
Φωτογραφία για «Νόμος και τάξη»: Έρχονται νέα επεισόδια στο STAR
Την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 23:50 κάνει πρεμιέρα στο STAR, με διπλό επεισόδιο, η δεύτερη μακροβιότερη αστυνομική σειρά, “ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ: ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ” με τον ολοκαίνουριο 16ο κύκλο, η οποία μάλιστα έχει φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η αστυνομική σειρά θα προβληθεί την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στι 23:50 από 24 έως 26 Ιουνίου, καθώς και την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 23:40 και Πέμπτη στις 23:15 από 1 έως 4 Ιουλίου.

Όσον αφορά την πλοκή, υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία εγκλημάτων, που απαιτούν μια πιο εξειδικευμένη ματιά στην ψυχολογία του δολοφόνου: είναι τα εγκλήματα πάθους. Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Τι είναι αυτό που μετατρέπει έναν πολύ ερωτευμένο άνθρωπο σε εγκληματία; Ποια εμπειρία ματώνει την ψυχή και οπλίζει το χέρι;

Η έμπειρη ντετέκτιβ Ολίβια Μπένσον μαζί με την ειδική ομάδα του «Νόμος και τάξη» επικοινωνούν με αυτούς, που οι υπόλοιποι αφορίζουν, για να βρουν τον ένοχο. Αφουγκράζονται καρδιές, συμβιώνουν στα γεγονότα και συναρμολογούν την τελική εικόνα της κάθε υπόθεσης. Τα «Γιατί;» ποτέ δεν έχουν άμεση απάντηση. Όμως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.


Στη σειρά παίζουν οι Μαρίσκα Χαργκιτάι, Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Νταν Φλόρεκ, Άις – Τι, Ντάνι Πίνι, Κέλι Γκίντις, ενώ στον 16ο κύκλο σε ρόλους γκεστ σταρ βρίσκονται οι Ρόμπερτ Βον, Στέισι Κιτς, Αρμάν Ασάντε, Πίτερ Γκάλαχερ, Χάρι Χάμλιν, Μάρσια Κρος, Νταν Φλόρεκ, και Σοφία Μπους.

Το «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε πιο δημοφιλείς σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων υποψηφιοτήτων για ΕΜΜΥ (11 στον αριθμό), έχει αποσπάσει και πολλά-πολλά άλλα βραβεία, ενώ όταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 1999 έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ,  όλοι πίστευαν πως «θα πάει καλά» αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως 21 χρόνια μετά, θα εξακολουθούσε να  σημειώνει επιτυχία και να αποτελεί φαινόμενο στην παγκόσμια τηλεοπτική ιστορία.

Δείτε το τρέιλερ:

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ