2019-06-25 01:00:49
Φωτογραφία για Σεμινάριο στη Ρόδο για την αντιμετώπιση τρομοκρατικής απειλής
Το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ρόδο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 25/06/2019, ενημερωτική εσπερίδα, στο Ξενοδοχείο Mediterranean στην πόλη της Ρόδου στις 21.00.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κυρία Ράνια Κοσσιώρη – Vice Consul της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία θα μιλήσει για την «Ευαισθητοποίηση σε θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής».

Το σεμινάριο έχει δημιουργηθεί ειδικά για ανθρώπους που εργάζονται στον τουριστικό τομέα και έχει υιοθετηθεί πλήρως από την ABTA (Association of British Tour Operators), η οποία το έχει θέσει ως υποχρεωτική εκπαίδευση για όλα τα μέλη της και το προσωπικό τους.

Αποτελεί μία πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση των 3 βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο με τίτλους «Firearms and Weapons Attacks», «Suspicious Behaviour» και «Responding to Suspicious Items», τα οποία και έχουν μεταγλωττιστεί στα ελληνικά και θα δοθούν στους συμμετέχοντες για τη δική τους χρήση στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού τους στην ξενοδοχειακή τους μονάδα.

Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε όσους το παρακολουθήσουν.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για στελέχη, εργαζόμενους πρώτης γραμμής στον τομέα της φιλοξενίας και προσωπικό ασφαλείας των ξενοδοχείων.

Παράλληλα θα συζητηθούν κι άλλα επίκαιρα θέματα.

TornosNews.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ